Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA Šport ide do Rzeszowa vybojovať hetrik

Wednesday, 04. 08. 2010 - 12:48, Miroslav Majláth   

RUFA Šport ide do Rzeszowa vybojovať hetrik

Slovenský RUFA Šport si v posledných dvoch sezónach z podujatia Rajd Rzeszowski odviezol domov celkové víťazstvo. Aj to nadchádzajúce by rád opäť zavŕšil víťazstvom a vybojoval hetrik.


Jozef Pisch;1t1u7391.jpg

Na slovenské pomery tak trochu nezvyčajne, vo štvrtok až sobotu odštartuje v poradí už piate podujatie zaradené do seriálu Mediaracing - Majstrovstvá Slovenska v rally 2010 pod názvom 19. Rajd Rzeszowski. Víťazom posledných dvoch ročníkov rally, ktorej centrom je podkarpatské mesto Rzeszow sa stala posádka slovenského tímu RUFA Šport v zložení Grzegorz Grzyb - Przemyslaw Mazur, ktorého však v tohtoročnej sezóne vystriedal na sedadle spolujazdca Przemyslaw Zawada. Jazdec Grzegorz Grzyb sa už pred súťažou netajil túžbou dovŕšiť hetrik a vyhrať v jeho rodnom meste aj tohtoročnú súťaž.

Tibor Szabosi;_mg_6302.jpg

Viacej nám pred štartom súťaže prezradil manažér tímu Ľubomír Kleman: „Samozrejme bol by som rád ak by som na konci súťaže na najvyššom priečinku opäť videl našu posádku. Bude to však oveľa ťažšie ako v minulom roku, keďže medzi prihlásenými je až desať vozidiel špecifikácie S2000, niekoľko WRC, ale aj rýchlych vozidiel triedy N 4. Ja nerád predbieham udalosti, keďže rally je veľmi zradný šport pri ktorom stačí malá chybička, či technická porucha a všetko môžete zabaliť. Jednoznačne sme sa snažili v tíme urobiť všetko aby sa podarilo dosiahnuť čo najlepší výsledok, ale na trati to už bude iba o spolupráci Grzegorza a Przemyslawa, ale aj o tom či technika vydrží, alebo nie. V rámci seriálu Mediaracing - Majstrovstvá Slovenska v rally 2010 je naša posádka v priebežnom poradí na druhom mieste so stratou osem bodov na vedúcu posádku. V Rzeszowe sú ale oba dva súťažné dni bodované samostatne a ja by som bol nesmierne šťastný, ak by sa nám podarilo po oba dva dni naplno bodovať. To by znamenalo, že by sme postúpili na prvé miesto priebežného hodnotenia šampionátu a navyše by to šampionát spravilo podstatne zaujímavejším nielen pre dotknuté tímy, ale aj pre divákov. Ale ako sa hovorí, rally sa končí až na cieľovej rampe, preto sa nechajme prekvapiť a držte nám palce."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri