Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA Šport: Grzyb – Hundla absolútni víťazi XX. Rally Prešov 2013

Monday, 06. 05. 2013 - 19:01, Martin Trenkler   

RUFA Šport: Grzyb – Hundla absolútni víťazi XX. Rally Prešov 2013

Počas uplynulého víkendu sa v metropole Šariša, v Prešove konalo druhé kolo slovenských majstrovstiev v rally. Na štart sa popri šesťdesiatke súťažiacich predstavil aj slovenský RUFA Šport Team s posádkou Grzegorz Grzyb - Robert Hundla.

Tibor Szabosi;ibs4382.jpg

Nesmierne náročná súťaž, ktorej na jednoduchosti nepridalo ani premenlivé počasie, keď sa slnečné lúče na trati striedali s poriadne silnými prehánkami poriadne preverila prípravu jednotlivých súťažiacich.

Tibor Szabosi;ibs4332-2.jpg

Už od začiatku súťaže dokazovala posádka Grzegorz Grzyb - Robert Hundla jazdiaca na vozidle Škoda Fabia S2000 vo farbách RUFA Šport Teamu, že jej právom patrí titul úradujúcich majstrov Slovenska, keď v ťažkej konkurencii vyhrala nielen prvý meraný úsek, ale počas celej súťaže jej neustále patrila prvá priečka celkového priebežného poradia v rámci celej XX. Rally Prešov.

Tibor Szabosi;ibs5078.jpg

„Som veľmi šťastný, že sa nám podarilo zopakovať vlaňajšie víťazstvo. Súťaž bola nesmierne ťažká, počasie poriadne vystrájalo, na niektorých úsekoch bolo sucho, na iných nás zase zastihol prudký lejak a nebolo preto jednoduché zvoliť správne obutie. Našťastie sa nám toto všetko podarilo a sme šťastne v cieli. Konkurencia je každým rokom podstatne silnejšia a aj preto nás teší absolútne prešovské víťazstvo," povedal po dojazde do cieľa Grzegorz Grzyb.

Tibor Szabosi;ibs5710.jpg

Okrem hodnotenia Rally Prešov ako celku, bojovali všetky posádky na tejto súťaži aj o dvojitú porciu bodov do celoročného hodnotenia seriálu DMACK Tyres Rally 2013 - Majstrovstvá Slovenska. Tu patrilo v rámci prvého súťažného dňa posádke RUFA Šport Teamu v absolútnom poradí prvé miesto, v druhom súťažnom dni sa však Grzegorz s Robertom museli uspokojiť až s treťou priečkou. Napriek tomu im v rámci absolútneho priebežného poradia slovenského šampionátu patrí prvenstvo so ziskom stojeden bodov.

Tibor Szabosi;ibs5719.jpg

„Bola to naozaj ťažká súťaž. Som spokojný a ďakujem chlapcom za dobre odvedenú robotu. Po Rally Prešov, ktorú sme vyhrali čisto a s chladnou hlavou, sme sa dostali do vedenia v rámci slovenského šampionátu, čo je dobrý základ do budúcnosti. Ďakujem aj všetkým mechanikom z JM Racingu za prípravu súťažnej Škody Fabia S2000, ale aj partnerom tímu za podporu," zhodnotil Rally Prešov manažér RUFA Šport Teamu Ľubomír Kleman.

co8c6346-dxo.jpg

Slovenský šampionát v rally pokračuje začiatkom mesiaca jún na rally v Topoľčanoch, kde posádka RUFA Šport nebude chýbať.

partneri-2013-w.jpg

RUFA Šport, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri