Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA sa predstaví v Topoľčanoch

Wednesday, 18. 05. 2011 - 17:27, Miroslav Majláth   

RUFA sa predstaví v Topoľčanoch

Posádka RUFA Club obohatí štartové pole tretieho podujatia seriálu DMACK Tyres Rally 2011. To sa uskutoční počas nasledujúceho víkendu v Topoľčanoch a ich okolí.


Tibor Szabosi;co8c0248-1.jpg

Po minulo víkendovom piatom mieste na súťaži Impromat Rally Sprint Kopná, ktoré sa konalo na susednej Morave, sa ani nie po týždňovej pauze opäť postaví RUFA Club s posádkou Grzegorz Grzyb - Robert Hundla na štart tretieho podujatia slovenského šampionátu pod názvom XII. Rally Tribeč. V tomto prípade sa ich súťažnou technikou rovnako ako na Rally Prešov stane Ford Focus WRC.

Tibor Szabosi;co8c0057-1.jpg

„O rally Tribeč som počul iba z rozprávania starších kolegov, ktorí tu voľakedy pred vyše dvadsiatimi piatimi rokmi štartovali. Samozrejme pomery, ale aj technika sa za takú dlhú dobu poriadne zmenili, ale viem že hovorili o Rally Tribeč ako o veľmi ťažkej súťaži. Uvidíme aká bude v tomto roku. Verím že rýchlostné skúšky budú perfektné a nám sa na nich bude dobre dariť. Zároveň dúfam, že Ford Focus bude fungovať tak dobre ako v Prešove, teda až na to ulomené koleso. Držte nám palce aby sa nám podaril dobrý výsledok," vyjadril svoje myšlienky jazdec Grzegorz Grzyb.

Tibor Szabosi;co8c9691-2.jpg

Organizátor súťaže XII. Rally Tribeč pripravil pre zúčastnené posádky trať o celkovej dĺžke 330 kilometrov, v ktorých je už započítaných aj 9 rýchlostných skúšok. Tie majú spolu takmer 90 kilometrov. Meno víťaznej posádky sa diváci v Topoľčanoch dozvedia o 18-tej hodine v sobotu 2.mája 2011.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri