Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

RUFA na Auto Show obhájila vlaňajšie prvenstvo

Tuesday, 08. 11. 2011 - 13:26, Miroslav Majláth   

RUFA na Auto Show obhájila vlaňajšie prvenstvo

Slovenský RUFA Team sa opäť po roku predstavil na podujatí Auto Show Slovakia Ring. Rovnako ako v minulom roku odchádzal po súťaži s pohárom za víťazstvo v kategórii rally.


Tibor Szabosi;co8c5052-4.jpg

Posledné slovenské podujatie automobilového športu sa aj v tohtoročnej sezóne uskutočnilo na pretekárskom okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni. Na štart sa postavila takmer tridsiatka súťaženia chtivých pretekárov, medzi ktorými nechýbal ani RUFA Team s vozidlom Škoda Fabia WRC s Grzegorzom Grzybom za volantom. Zaradenie súťaže bolo medzi voľné podujatia. Zvláštne ustanovenia, ale aj zaradenie súťaže povoľovalo, že tímy a jazdci na súťaži mohli využiť možnosť vyskúšať si sedadlo spolujazdca aj nelicencovaným navigátorom. RUFA zvolila za spolujazdca Igora Bacigála, ktorý už v tohtoročnej sezóne Grzyba navigoval na súťaži u našich západných susedov.

Tibor Szabosi;co8c4825-4.jpg


"Som spokojný. Bolo to pekné podujatie a som rád, že sa mi podarilo pridať ku minuloročnému víťazstvo aj v tomto roku. Teraz mám pred sebou veľkú výzvu, na budúci rok skúsiť vybojovať hetrik," povedal po dojazde do cieľa jazdec Grzegorz Grzyb.

Tibor Szabosi;co8c5224-4.jpg

Spokojný bol aj manažér tímu Ľubomír Kleman : „Som nadmieru spokojný. Podujatie splnilo presne to, čo som od neho očakával. Všetci sme sa dobre bavili, v našom boxe nás navštívili reklamní partneri, kamaráti, ale aj rodinní príslušníci. Atmosfére bola úplne iná, podstatne uvoľnenejšia ako na „normálnych" súťažiach. Predsa len, prišli sme sa sem baviť a nie bojovať o body. Napriek tomu som potešený, že chlapci dokázali vyhrať aj v tomto roku."

Slavomír Ďuroš;1111-autoshow2011-1074.jpg

Napriek tomu, že na Slovensku Auto Show Slovakia Ring 2011uzavrelo tohtoročnú sezónu, RUFA Team ešte nekončí. Na Slovensku síce už diváci nebudú môcť sledovať výkony tímovej posádky, fanúšikovia z Čiech si môžu prísť na svoje v Sosnovej, v Prahe a na súťaži v Slušoviciach.

Tibor Szabosi;co8c4868-7.jpg

Fotogaléria Auto Show Slovakia Ring

Fotogaléria Auto Show Slovakia Ring I

Fotogaléria Auto Show Slovakia Ring II

Fotogaléria Auto Show Slovakia Ring III

Fotogaléria Auto Show Slovakia Ring IV

Fotogaléria Auto Show Slovakia Ring V



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri