Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Robo Kolčák odštartoval slovenský rally šampionát tretím miestom absolútne

Sunday, 05. 05. 2024 - 15:06, Miroslav Majláth   

Robo Kolčák odštartoval slovenský rally šampionát tretím miestom absolútne

Chooligan Racing Team spoločne s Róbertom Kolčákom, Zuzanou Lieskovcovou a Škodou Fabia R5 úspešne vykročili do Majstrovstiev Slovenska v rally 2024 tretím miestom absolútneho poradia.

 

jm1a6636-2.jpg

Úvodným kolo slovenského rally šampionátu sa stalo v tomto roku podujatie pod názvom 29. Síť21 Rallysprint Kopná 2024 v Slušoviciach na Morave. Na štart sa v rámci slovenských majstrovstiev a český rallysprintových majstrovstiev postavilo neskutočných viac ako stotridsať súťažných posádok. Napriek faktu, že Robo so Zuzanou sa sústredili hlavne na získanie čo možno najväčšieho počtu bodov do slovenského šampionátu, porovnanie bolo neskutočné.

Tibor Szabosi

V Slušoviciach sme totiž na štarte súťaže sledovali takmer dvadsiatku vozidiel špecifikácie R5/Rally2. Ak k tomu pripočítame veľmi silné, aj keď staršie vozidlá so silnými motormi a pohonom všetkých štyroch kolies, treba iba konštatovať, že množstvo fanúšikov si v Slušoviciach súťaž užilo naozaj naplno.

Tibor Szabosi

Robo sa spomínanej konkurencie, ale ani ťažkých tratí vôbec nezľakol. Spoločne so Zuzanou im v cieli 29. Síť21 Rallysprint Kopná 2024 patrilo tretie miesto absolútneho slovenského poradia, druhé v triede 2, ale aj desiate absolútneho v rámci celej súťaže.

Tibor Szabosi

„Snažili sme sa bojovať do posledného metra trate a vyplatilo sa. Trať bola pre mňa naozaj strašne náročná, nikdy v živote som také rýchle trate nešiel a bolo tam treba veľmi veľa odvahy. Stačila jedna drobná chyba a bola by to katastrofa. Obdivujem Čechov a Moravákov na akej úrovni majú motoršport, ako aj to, na akej úrovni dokážu zorganizovať podujatie a samozrejme aj za to, aká je na súťaži účasť. Gratulujem všetkým súťažiacim, bez ohľadu na to, či skončili prví, alebo poslední, alebo či vôbec došli do cieľa.

Tibor Szabosi

Gratulujem každému, kto sa tejto súťaže zúčastnil. Moja veľká vďaka patrí všetkým partnerom Chooligan Racing Teamu za podporu, mechanikom za výbornú prípravu auta, ktoré fungovalo perfektne, všetkým fanúšikom, ktorí nás prišli podporiť a organizátorom za fakt špičkovú prípravu podujatia. No a samozrejme veľká vďaka patrí celej mojej rodine,“ zhodnotil Robo Kolčák v cieli 29.Síť21 Rallysprint Kopná 2024.

Tibor Szabosi

Roba Kolčáka a Chooligan Racing Team teraz čakajú dva voľné víkendy a následne druhé kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2024. Stane sa tak v Poprade v dňoch 24. – 25.5.2024 v rámci 51. Liqui Moly Rallye Tatry 2024, na súťaži ktorej pôsobí Róbert Kolčák ako jej ambasádor.

Miro Majláth

jm1a9084-1.jpg

Chooligan Racing Team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri