Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Rempo Metal Rally Sprint na Aničke už túto nedeľu

Friday, 17. 05. 2013 - 15:13, Zdenka Frývaldská   

Rempo Metal Rally Sprint na Aničke už túto nedeľu

PD AUTOSPORT v spolupráci s mestskou časťou Košice - Sever, pod záštitou starostu Mariána Gaja, pripravil na najbližšiu nedeľu automobilové preteky s názvom Rempo Metal Rally Sprint.

 

plagat.jpg

V mestskom parku Anička v Košiciach, sa v nedeľu uskutoční druhé pokračovanie PD AUTOSPORT CUP 2013. Organizátori pre súťažiacich pripravili známu trať o dĺžke približne 2 km, na ktorej si zajazdia trikrát. Keďže zoznam prihlásených obsahuje až 114 mien, neočakáva sa, žeby mal byť počet súťažných jázd ešte upravený. Rovnako ako na prvom podujatí pohára, aj tu bol najväčším adeptom na víťazstvo Jozef Béreš jr. No ten zo zoznamu nedávno zmizol, a tak sa o prvé miesto "pobijú" pravdepodobne Prešovčania Dominik Benček na Subaru Impreza a Patrik Jaš na Mitsubishi Lancer Evo IX. Prekvapiť však môže aj Tomáš Takáč na Audi S2, Stanislav Seman na Subaru Impreza či niekto iný. Veríme, že vydrží teplé počasie bez prehánok a prajeme všetkým veľa šťastia!

mapa-anicka.jpg

Oficiálna stránka

Zoznam prihlásených

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri