Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Rally Tríbeč: Pred uzávierkou prihlášok

Friday, 06. 05. 2011 - 09:30, T. Szabosi   

Rally Tríbeč: Pred uzávierkou prihlášok

Posledné dva dni ostávajú do uzávierky prihlášok na tretiu súťaž tohoročného DMACK Tyres RALLY - Majstrovstiev Slovenska, ktorá sa uskutoční v termíne 20. - 21. mája a to topoľčiansku Rally Tríbeč. Posádky, ktoré zo zaslaním prihlášky dosiaľ otáľajú, majú čas už len do soboty 7. mája, kedy presne o polnoci dôjde k definitívnemu ukončeniu možnosti prihlásiť sa.

Tibor Szabosi;co8c0238-2.jpg

S blížiacou sa uzávierkou sa zoznam prihlásených začína postupne plniť zaujímavými menami. Svoju účasť potvrdil úradujúci slovenský majster a víťaz oboch úvodných súťaží tohoročného seriálu Jozef Béreš junior, ktorý sa na štarte objaví so špičkovou Škodou Fabia S2000 z českej stajne TRT. Bérešovi najväčší rivali si zatiaľ s prihláškou dávajú na čas, avšak podľa zákulisných informácii by v Topoľčanoch nemal chýbať nikto z uchádzačov o medaily v šampionáte. Z popredných jazdcov prejavili záujem o štart i vždy rozviaty Valach Silvestr Mikuláštík (Škoda Octavia WRC), jeho krajan Jaromír Tomaštík (Subaru Impreza STi), toho roku po prvýkrát štartujúci Lukáš Lapdavský (Peugeot 207 S2000) či mladý Tomáš Ondrej (Mitsubishi Lancer EVO 6.5).

Tibor Szabosi;co8c1091-3.jpg

Predbežný zoznam prihlásených dáva tušiť, že sa na tríbečskej súťaži predstaví nie len rada veľmi kvalitných jazdcov, ale také rozmanité spektrum súťažnej techniky. Od „wéercéčiek", ktoré predstavujú absolútny technický vrchol, cez početne zastúpenú skupinu produkčných aut až po historické vozidlá, kde nad všetkými vyčnieva atraktívne Audi Quattro skupiny B s Jozefem Bérešem starším za volantom. Solídnu účasť sľubujú i účastníci Slovenského Rally Pohára, ktorých je k dnešnému dňu predbežne prihlásených 22.

Tibor Szabosi;co8c0277-1.jpg

Aktuálny stav prihlásených je k dispozícii na oficiálnej webovej stránke organizátora www.rallytribec.sk. Definitívna verzia oficiálneho zoznamu prihlásených včítane štartových čísiel bude zverejnená v priebehu budúceho týždňa.

Jiří Dokulil, tlačový tajomník Rally Tríbeč

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri