Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Rally Nový Zéland budúci rok v seriáli IRC?

Sunday, 06. 06. 2010 - 03:14, Katarína Ďurecová   

Rally Nový Zéland budúci rok v seriáli IRC?

Šéf IRC Marcello Lotti oznámil, že vedie rozhovory s organizátormi Rally Nového Zélandu, ktorá nemá miesto v budúcoročnom kalendári WRC, ohľadne konania podniku IRC budúci rok. Lotti nemá v pláne navyšovať počet súťaží v IRC zo súčasných 12, ale naznačil, že v budúcoročnom kalendári sa zrejme udejú nejaké zmeny. Predpokladá sa, že sa pôjde na Korzike a taktiež sa diskutuje aj o rally Poľska.

„Sme opatrní ohľadne navyšovania počtu podnikov, ale samozrejme zvažujeme všetky podniky, ktoré v súčasnosti nemajú možnosť byť zahrnuté v kalendári WRC. Nový Zéland je síce trošku z ruky, ale aj tak je to uskutočniteľné. Prišiel mi e-mail od organizátorov novozélandskej rally, kde odo mňa chcú, aby som zvážil zahrnutie Nového Zélandu do IRC a na konci júna už máme naplánované stretnutie. Potom uvidíme a zvážime všetky možnosti", hovorí Lotti a dodáva: „Taktiež ale nemôžeme byť v situácii, že budeme mať 18 alebo 20 podnikov, ale možno ak dostaneme viac žiadostí, tak budeme schopní vybrať čoraz viac vynikajúcich rally."

Jozef Pisch;1t1u6659-1.jpg

Očakáva sa, že IRC v roku 2011 odštartuje tak ako tento rok v Monte Carle, ale oficiálny kalendár zrejme nebude publikovaný skôr ako na jeseň.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri