Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Rally Eger: Povedali po obhliadke ....

Thursday, 25. 03. 2010 - 20:59, T. Szabosi   

Rally Eger: Povedali po obhliadke ....

Prinášame vám reakcie jazdcov po absolvovaní obhliadky trate Rally Eger.

 

 

Igor Drotár (št. č. 20) : Tak ako som hovoril už pred tréningom, rýchlostné skúšky, väčšia časť sa opakuje z minulého roku, takže sú nám trošku známe a tie nové úseky sú také úzke lesné cesty, viac-menej rozbité, myslím si, že ak poprší tak na jednej rýchlostnej skúške bude trošku problém, lebo sa jazdí po takom ílovitom blate. Zatiaľ za sucha je to dobré, ale na mokrom neviem. Súťaž je tak ako aj po iné roky rýchla, náročná, nielen na rýchlostných skúškach, ale aj tie prejazdy sú veľmi zaujímavé. Takže myslím si, že každý si príde na svoje, striedajú sa tu všetky rytmy, rýchli čardáš aj pomalý valčík, waltz doslova. Takže ako diváci, tak aj každý jazdec si určite príde na svoje.

Jozef Pisch;1t1u9472.jpg

Hadik András (št. č.5) : Tréning bol v poriadku, trate sa nám podarilo napísať. Myslím že všetko je ok aj auto sa nám podarilo dobre pripraviť. Už len čakáme prvú súťaž. Trate sú takmer tie isté čo sa išli aj minulý a predminulý rok, asi na dvoch úsekoch je kvalita o niečo horšia ale verím že organizátori spravili všetko pre to aby boli veľké diery odstránené. Takže počítame s dobrou súťažou.

Tibor Szabosi;_mg_3829.jpg

Radó István (št. č.59) : Trate sú super, mám rád tento štýl. Niekde sme mali problém nájsť štart a cieľ ale vyriešilo sa to a trafili sme podľa itinerára. Na niektorých miestach bolo nepríjemné, že posádky išli v protismere, to, kde sú pneu na ceste a kde nie, sa už tiež doriešilo, dali veľké traktorové, takže vydržia aj kým tam my prídeme. Inak je všetko v absolútnom poriadku, ja nemám s ničím problém. Teším sa že tu môžem byť, že si môžem zajazdiť.

Tibor Szabosi;img_0568.jpg

Roman Grendel (č.73) : Tréning prebiehal dobre, je to náš prvý štart v Maďarsku a zároveň naša prvá súťaž rally. Najviac sa nám páči druhý deň posledná rýchlostka, tá je rýchla, nám vyhovuje. Chceme v prvom rade dôjsť. Výsledok je pre nás teraz druhoradý keďže je to naša premiéra.

Věroslav Cvrček (št. č.28) : Je to dobré, hlavne aby vydržalo počasie. Trate poznáme z minulého roku, takže vieme do čoho ideme. Hlavne nech vydrží počasie a uvidíme čo auto. Sme však pripravení aj na dážď. Auto sme nemali možnosť otestovať išli sme na ňom len cca 400 metrov.

Tibor Szabosi;img_9903.jpg

Gabriel Szenderák (št. č.99) : Tréning nám išiel dobre, počasie nám vyšlo. Niektoré trasy poznám už z minulého roku dúfam že sme dobre natrénovali . Uvítali by sme počasie také ak,é je teraz, ale som pripravený aj na tú vodu, takže dúfam že auto bude fungovať a aj na vode pôjde tak ako na suchu.

Slavomír Harabín (št. č.63) : Bez problémov, všetko prebiehalo normálne. Trate krásne, rýchle. Srdcovka je asi druhá RS z prvého dňa.

Pavol Nagy (č.71) : Trénovalo sa výborne. Viac-menej rýchlostky poznáme z minulého roku, takže trénovalo sa dobre. Trate sú rýchle, nie na naše auto stavané ale tešíme sa. Je začiatok sezóny, takže uvidíme.

Jozef Pisch;1t1u7830.jpg

Przemyslav Mazur (št. č.23) : Trénovalo sa dobre, RS poznáme z minulého roku, vlani boli moc rýchle, tento rok sú viac technické. Takže veľmi sa tešíme. Najviac sa nám páči druhá RS prvého dňa, dúfam že tam budeme môcť lepšie bojovať s maďarskými jazdcami ktorí sa prihlásili do slovenského majstráku.

Przemyslav Zawada (št. č.4) : Toto je moja prvá súťaž. Všetko bolo v poriadku, Grzegor hovoril že RS sú tu veľmi rýchle, ale ukázalo sa, že tieto RS sú veľmi technické, takže môžeme súťažiť aj so Slovenskými aj maďarskými jazdcami.

Jozef Pisch;1t1u7388.jpg

Szymon Kornicki (št. č.55) : Veľmi rýchle RS, najviac sa nám páči druhá RS prvého dňa.

Alexander Baffy (št. č.95) : Trénovalo sa dobre, rýchlostky sú krásne, rýchle, ťažké takže dúfam, že dôjdeme. Najviac sa nám páči druhá v sobotu a v nedeľu tá prvá , ten padák dole do dediny, do cieľa, to je krásne.

Jaroslav Melichárek (št. č.12) : No stihli sme to za jeden deň všetko, takže dobre. Páči sa nám viac, RS sú pekné ale nečakali sme, že budú tak rozbité. Auto sme testovali, a nastavovali dva dni takže dúfam že to bude dobré.

Tibor Szabosi;co8c7991-1.jpg

Klaudia Proschingerová (št. č.92) : Trénovalo sa dobre, páči sa mi to viac ako minulý rok, nie sú až také rýchle trate, je to lepšie skombinované. Srdcovka je druhý deň druhá RS, tam je veľa horizontov a jedného sa trošku bojím, tam budeme skákať.

Jiří Brož (št. č.58) : Trénovalo sa dobre, zatiaľ všetko Ok. Rýchlostky sú pekné. Dúfam že smolu sme si už vybrali a pretek bude v pohode.

Jozef Tischler (št. č.75) : Trénovalo sa dobre, keďže ja som tu už štartoval, bolo to fajn, hoci som teraz s novým jazdcom ktorý používa trochu iný rozpis tak uvidíme ako nám to pôjde, ale myslím že to zvládneme. Trate sa mi páčia ešte viac ako minulý rok sú tu zmeny ktoré ja vítam. Už to nie je o RS typu diaľnica ale sú tam aj úseky ako na Slovensku. Jazdcovi sa trate tiež páčia, privítali by sme slnko, hlavne na tých lesných cestách keď naprší môže nám to robiť trochu problémy.

Tibor Szabosi;img_1390.jpg

Václav Pritzl (št. č.21) : Trénovalo sa nám dobre, počasie bolo pekné, svietilo slniečko, krása. Trate sú rýchlejšie, ale sú tam aj krásne technické úseky. Najviac sa nám páči prvý deň druhá RS.

Jozef Béreš jr. (št. č.3) : Trénovalo sa dobre, žiadne novinky myslím že nie sú, stále sú to tie isté trate ako minulý a predminulý rok, akurát pribudol nový úsek, kde po desiatich kilometroch širokej cesty zahne RS na totálne úzku rozbitú časť. Ale myslím, že podmienky máme všetci rovnaké a budeme bojovať do poslednej chvíle. Najviac sa mi páči RS 2 Parádsásvár - Szuha, ale je zároveň aj najnebezpečnejšia , pretože auto ľahko môže dostať defekt, bude treba dávať pozor.

Tibor Szabosi;img_2541.jpg

Jozef Béreš sen. (št. č.82) : Tréning ako vždy prebehol bez problémov, pretek to bude horšie, myslím že to bude veľmi ťažká a zradná súťaž, a ak bude pršať, na okrajoch cesty ušliapané blato, čo teraz vyzerá ako asfalt všetko sa premení na blato a bude to veľmi ťažký pretek. Auto dá sa povedať že je pripravené, ale to sa stále ukáže až počas pretekov.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri