Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Rado Mozner si na Auto Show vyskúšal WRC

Monday, 14. 11. 2011 - 13:58, Miroslav Majláth   

Rado Mozner si na Auto Show vyskúšal WRC

Košičan Radovan Mozner so spolujazdcom Petrom Vejačkom sa do kolotoču slovenskej rally vrátili na začiatku tohtoročnej sezóny po dlhej vyše trojročnej pauze.


Tibor Szabosi;co8c3609-2.jpg

Napriek faktu, že v rámci seriálu DMACK Tyres Rally 2011 Rado Mozner s Petrom Vejačkom neabsolvovali kompletnú sezónu a zúčastnili sa iba úvodných štyroch súťaží, všetkých fanúšikov presvedčili, že rally jazdiť ani po dlhej pauze nezabudli. Odmenou za ich snahu im bola ôsma priečka absolútneho hodnotenia tohtoročnej sezóny.

Tibor Szabosi;co8c4610-8.jpg

V triede 3, do ktorej podľa rally predpisov patrí vozidlo Subaru Impreza STi na ktorom Rado s Petrom súťažili, im napriek už spomínanej nie celej absolvovanej sezóne, patrila v konečnom zúčtovaní bronzová, čiže tretia priečka konečného hodnotenia. Dôvod prečo tím neabsolvoval celú sezónu vysvetlil Rado Mozner : „Sme v triede tretí, ale mohlo to byť aj lepšie. Po štyroch absolvovaných súťažiach sme mali v pláne vypustiť Rajd Rzeszowski a ďalej mala sezóna pokračovať už s našou účasťou. Prepadli ma však zdravotné problémy a nakoniec som skončil v nemocnici. Vyzeralo to tak, že môj výpadok bude iba na chvíľu, nakoniec sa to však pretiahlo až do konca sezóny."

Tibor Szabosi;co8c4647-4.jpg

Rado sa však našťastie vyzdravel a v rámci posledného podujatia tohtoročnej sezóny na Auto Show Slovakia Ring 2011 si doprial potešenie, po ktorom už dlho túžil. Vyskúšať si na vlastnej koži vozidlo špecifikácie WRC. V Škode Octavia povozil nielen dlhoročného spolujazdca Petra Vejačku, ale aj reklamných partnerov.

Tibor Szabosi;co8c4631-2.jpg

„Podujatie sa mi veľmi páčilo. Užili sme si kopu zábavy, ale mali sme čas sa venovať aj našim partnerom a kamarátom. Vozidlo špecifikácie WRC je niečo úžasné. Zrýchľuje, brzdí, ide po volante, proste dá sa s ním jazdiť niekde úplne inde ako na našom N-ku. Veľmi rád by som si s ním niekedy v budúcnosti vyskúšal aj normálnu súťaž," doplnil Rado Mozner.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri