Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Prvý krok k obhajobe titulu

Wednesday, 24. 04. 2019 - 10:05, Public relations   

Prvý krok k obhajobe titulu

Rakúsky Rechbegrennen je už stálicou pri otváraní sezóny Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu. Okrem toho sa výsledky z tohto podujatia započítavajú aj do hodnotenia Majstrovstiev Európy. A ak sa k tomu celému pridá ešte nádherné prostredie, niet divu, že divácke miesta sú pravidelne naplnené takmer na maximum svojej kapacity. Veď bez mála 250 štartujúcich vozidiel rôznych kategórií a tried na jednom mieste musí byť lákadlom pre každého nadšenca motorizmu.

2-133.jpg

A aj tento rok posiela Zaneti Motorsport do Rakúska svoje zastúpenie. S Mitsubishi Lancer Evolution X R4, ktoré dostalo nový dizajn, sa predstaví Ivan Mutňanský. Ivan sa týmto vozidlom v princípe ešte stále iba zoznamuje, keďže sa jedná o tímovú novinku. Pár testov, jedno podujatie „snehovej rally“, nulové „ostré“ kilometre na asfalte. „Viem, že to bude veľmi náročné. Do prípravy som dal maximum. Alebo skôr maximum z toho, čo mi dovolil čas a okolnosti. Netrúfam si tipovať výsledok, ale nejaký stupienok pre víťazov by potešil. Podstatnejšie však je, aby sme auto doviezli domov v takom stave, v akom sme ho z domu brali.“ Slová plné rešpektu, z ktorých je na druhej strane cítiť vôľu zabojovať o prvé body MRS PAV a urobiť všetko pre obhajobu titulu Majstra Slovenska v triede.

3-93.jpg

Skupina S20 Super S2000 +3000, v ktorej bude Ivan bojovať, nemá veľmi početné obsadenie. Zaujímavejšie bude sledovať jeho výkony v porovnaní s pretekármi, ktorí rovnako berú kopcové preteky ako súčasť prípravy na rely.

1-160.jpg

Ako a s čím sa na Rechbegrennen odchádza? Mitsubishi Lancer Evo X R4, dobrá nálada, „obyťák“ a výborná parta ľudí. Všetko ostatné príde samo. A keďže sa tu ukáže celá slovenská a európska špička, ani vy by ste nemali ostať doma. Touto cestou pozývame všetkých fanúšikov motorizmu na toto nádherné podujatie. A určite sa zastavte aj v tímovom zázemí Zaneti Motorsport. Čakajú na vás pekné darčeky.

Peter Baran, Zaneti Motorsport



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri