Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Prvá ereska jazdcom nereže

Friday, 13. 04. 2012 - 18:50, Daniel Mandzi   

Prvá ereska jazdcom nereže

Oficiálna stránka

Online výsledky

Pred štartom Rally Prešov sme vyspovedali jazdcov Slovenského Rally Pohára, ako sa im páčia rýchlostné skúšky a aké sú ich ciele?

J. Kožej: „Sme nervózni, ale tešíme sa. Viac sa nám páči druhý deň, veríme, že nebude ani pršať. Chceli by sme dojazdiť čo najvyššie v absolútnom poradí."

V. Hvizdoš: „Rýchlostky sú veľmi pekné, páčia sa nám. Naším cieľom je dôjsť do cieľa a čo najviac sa povoziť. Auto nie je poriadne pripravené, lebo časovo sme to nestíhali. Je v ňom druhý motor, tak ho musíme odskúšať."

K. Švec: „Som sklamaný z prvého dňa, ten Šalgovík je hrôza. Druhý deň sa nám páči, je to rýchle. Cieľom je dôjsť do cieľa a získať čo najlepší výsledok."

J. Kriška: „Eresky sú veľmi rýchle a pekné, vyhovujú nám, no je to jedno, lebo neštartujeme. Nestihli sme dokončiť techniku, auto ide na tri valce."

M. Kekeňák: „Páčia sa mi sobotné RS, dnešné sú zlé. V Revúcej sa nám rozsypala skriňa, takže sme to len opravili, ale neviem či vydrží. Cieľom je teda samozrejme dôjsť do cieľa, keďže minulý rok bol pre nás zlý, čo pretek, to problém."

T. Polovka: „Rýchlostné skúšky sú pekné, technické, ale aj rozbité, no páčia sa mi. Auto je pripravené, a tak len dúfame v dojazd do cieľa."

Tibor Szabosi;co8c0867-3.jpg

M. Pazderák: „Eresky sa mi páčia, až na ten rozbitý Šalgovík. Chceme čo najviac pobaviť divákov."

J. Rakuščinec: „Je to veľmi rozbité, ale páči sa mi to. Cieľom je dôjsť do cieľa, povoziť sa a pobaviť divákov. Dúfam, že auto vydrží."

R. Tutko: „Šalgovík nemá čo hľadať v MSR, ostatné RS sú fajn, pekné. Štartujeme v novom zložení, auto je pripravené, takže chceme hlavne vidieť cieľ."

P. Danielis: „Páčia sa mi sobotné RS, sú pekné a zaujímavé. Buď nech prší alebo je sucho. Piatok nie je môj štýl, treba tam dávať veľký pozor, sú náročné na techniku. Cieľom je dôjsť do cieľa a byť v prvej päťke absolútneho poradia. Nezúčastnime sa celého SRP, takže sa len vozíme."

F. Debnár: „Môže byť, ale asi sa to trochu obije zo spodu. Teším sa na sobotu, tam pôjdeme s radosťou. Treba ísť aj s rozumom, aby sme videli cieľovú rampu. Chceli by sme byť v prvej 5 v našej triede."
P. Kravárik: „Dnešné rýchlostné skúšky sú nič moc, som dosť sklamaný, ale zajtrajšok je pekný. Auto je hotové, štartujeme v SRP, lebo je tu väčšia konkurencia, zaujímavejšie súboje. Nemáme žiadne vysoké ciele, hlavné je nerozbiť auto a nedať sa zahanbiť."

M. Kundis: „Rýchlostky sú veľmi pekné, veríme, že počasie vydrží, aby sme nepoškodili techniku. Cieľom je hlavne pobaviť sa."

Š. Vancík: „Rýchlostné skúšky sa mi páčia, až na ten rozbitý Šalgovík. Dúfame, že auto vydrží, lebo je to staršie auto. Cieľom je dôjsť na cieľovú rampu. Dúfame, že počasie vydrží."

Tibor Szabosi;co8c6112-2.jpg

T. Hamrák: „Je to perfektné, blato, šoto, makadam, páči sa mi to, bude treba veľa vody na umývanie auta. Cieľom je potrénovať a dôjsť do cieľa. Na aute bola menená prevodovka, tak dúfame, že všetko vydrží."

P. Dedeček (spolujazdec M. Kysuckého): „Rýchlostky sú pekné, ten Šalgovík je trochu divoký. Cez zimu sme na aute menili len brzdové kotúče, tak dúfame, že to vydrží. Mojím cieľom je samozrejme nepomýliť sa v rozpise a dôjsť do cieľa."

J. Elexa: „Trate sú zaujímavé, pekné, je tam veľa malých horizontov a dosť rozbitého. Auto funguje, nič sa na ňom nerobilo, a tak dúfame, že vydrží. Cieľom je zajazdiť si a pobaviť divákov."

T. Vrábel: „Je to veľmi pekné, hlavne sobotňajšia časť. Tieto eresky vyhovujú našej štvorkolke, takže sa nesťažujeme. Mohlo by sprchnúť, nech naberieme aj ďalšie skúsenosti."

J. Valluš: „Ideme skúšať nové auto, bolo by fajn vžiť sa s ním, aby sme v Topoľčanoch už mohli my trénovať auto a nie ono nás. Nemáme rampu, takže dúfame, že dôjdeme do cieľa."

J. Mizerák: „Je to veľmi pekné, dobré, okrem Šalgovíka, tá je na rozbitie. Auto je pripravené, menili sme len ramená, inak žiadna zmena. Mohlo by vydržať počasie, dážď sme si užili v Košiciach."

D. Chrenko: „Ideme prvýkrát, takže zatiaľ sa nám to páči, je to zaujímavé, iné ako doteraz slalom. Cieľom je absolvovať Rally Školu, aby sme v domácom prostredí už mohli zbierať body. Mohlo by vydržať sucho."

P. Deák: „Piatkové RS mi pripomínajú MRC, sú pomalé a rozbité. Máme druhú kasňu, ktorú sme po Košiciach opravili. Cieľom je byť v prvej 5 absolútne."

M. Krbaťa: „Páči sa mi to, ale podobá sa to na MRC, piatkové RS sú krátke. Tešíme sa, cieľom je vyhrať triedu."

J. Pankúch: „Trate sú pekné, rýchle, konečne je Prešov dvojdňový. Auto je nové a nevyskúšané, tak uvidíme ako sa zabehneme. Cieľom je dôjsť celí a zdraví."

M. Struckel: „Rýchlostné skúšky sú veľmi zaujímavé, asi najbrutálnejší je Šalgovík. Uvidíme, ako to tak zvládneme. Auto je pripravené podľa možností, neočakávame žiaden problém. Cieľom je najmä dojazd v prvej 3 v triede."

V Prešove 13.4. 2012 Tlačové stredisko XIX. Rally Prešov



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri