Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Procar Speed pred prvou súťažou

Monday, 28. 03. 2011 - 21:15, Miroslav Majláth   

Procar  Speed pred prvou súťažou

Už nadchádzajúci piatok sa opäť po roku zaplní hlavné námestie maďarského mesta Eger súťažnými vozidlami a ich posádkami. Premiérový štart pod novým tímom si tu užije aj dvojica Roman Grendel - Zuzana Lieskovcová.


grendel.jpg

O tom že spomínaná dvojica odštartuje v Egeri nielen s novým tímom, ale aj vozidlom sme vás už informovali. Aj keď v tomto prípade sa tak celkom o premiére hovoriť nedá. Roman si už totiž spoluprácu so Zuzanou, ale aj vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX užil na poslednej Rally Košice. 

grendel-2.jpg

„Máme za sebou už test pri ktorom sme sa snažili nastaviť auto na rýchle maďarské testy. Dúfam, že sa nám to podarilo. V minulom roku som na egerskej súťaži štartoval s Renaultom Clio, ale odstúpili sme už v tretej rýchlostnej skúške. V tomto roku je našou prioritou dojazdiť až do cieľa a získať s Mitsubishi čo najviacej skúseností. Bude to určite ťažké, v našej triede 3 je v rámci slovenských majstrovstiev prihlásených vrátane nás päť posádok, čo je fajn. Ak by sa nám navyše podaril dobrý výsledok budeme to len plus. Držte nám prosím palce,"
vyjadril svoje pocity pred úvodnou súťažou sezóny Roman Grendel.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri