Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Príprava súťaží slovenského rally šampionátu 2020 pokračuje - pridaný aktuálny kalendár rally

Saturday, 16. 05. 2020 - 12:33, Public relations   

Príprava súťaží slovenského rally šampionátu 2020 pokračuje - pridaný aktuálny kalendár rally

Je to už sedem mesiacov, čo sa súťažné posádky, organizátori, technici či fanúšikovia rally stretli na poslednej súťaži Majstrovstiev Slovenska v rally v sezóne 2019. Počas zimnej prestávky sa všetci sústredili tradične na to, ako sa dostatočne pripraviť na novú sezónu a nové výzvy.

 

Všetkých nás však nečakane zastavila aktuálna situácia, ktorá ovplyvnila nielen šport, ale aj osobný a pracovný život.

Tibor Szabosi;c30i8362-24.jpg

Práve z dôvodu dlhšej odmlky spôsobenej koronavírusom, sa v uplynulých dňoch spojili zástupcovia Rally komisie, aby spoločne prebrali aktuálnu situáciu a možnosti organizácie jednotlivých súťaží. Po tejto diskusii vieme povedať, že všetci organizátori rally usilovne pracujú na svojich súťažiach a veria, že sezóna by mohla odštartovať v auguste poľskou Rally Rzeszow a pokračovať s DeutschMann® Rally Trebišov.

Tibor Szabosi;img_8227.jpg

Popradský organizátor Rallye Tatry požiadal o preloženie termínu na október, kedy sa má uskutočniť aj Rally Košice. Všetko samozrejme záleží od toho, ako sa vyvinie situácia, kedy sa otvoria hranice a aké budú možnosti zhromažďovania sa. Toto rozhodnutie by malo padnúť už v priebehu tohto mesiaca, avšak treba myslieť na to, že situácia sa môže rýchlo zmeniť a žiadne rozhodnutie nemusí byť stopercentné.

Tibor Szabosi;asf-4421-4.jpg

Všetci veríme, že tento nepríjemný vírus nás čím skôr opustí a budeme sa môcť vrátiť k bežnému životu a našim obľúbeným mimopracovným aktivitám.

Rally komisia SAMŠ

untitled-1-201.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri