Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Príďte do Forum Poprad na autogramiádu Rallye Tatry

Tuesday, 23. 05. 2023 - 20:29, T. Szabosi   

Príďte do Forum Poprad na autogramiádu Rallye Tatry

Nákupné centrum Forum v srdci Popradu ožije posledný májový víkend burácaním rýchlych áut a silných motorov. Pod tatranskými vrcholmi sa uskutoční na konci jari 50. ročník automobilovej súťaže PETROLTRANS Slovakia Rallye Tatry 2023. Tesne pred štartom samotného preteku prebehne v piatok 26. mája o 16.30 hodine pre fanúšikov autogramiáda vybraných posádok jubilejného päťdesiateho ročníka. Pozvanie mimo iných prijali zjazdový lyžiar Adam Žampa alebo kapitán hokejového extraligového tímu Kamzíkov, útočník Patrik Svitana.

Tibor Szabosi;asr67557-1.jpg

Slovakia Rallye Tatry oslavuje na konci jari okrúhle päťdesiatiny a bude to oslava, ako sa patrí. Organizátori z AOS klub Poprad v spolupráci s NC Forum Poprad pripravili na piatkové popoludnie do event zóny na 1. podlaží nákupného centra autogramiádu najlepších posádok rally a ako hostí pozvali štyroch zástupcov populárnych zimných športov. Podpisy svojim fanúšikom rozdajú rodáci z neďalekého Kežmarku zjazdoví lyžiari Adam Žampa, Andreas Žampa, úspešní účastníci Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní, účastníci olympijských hier a majstrovstiev sveta. Na autogramiádu dorazí aj rýchlostný lyžiar Michal Bekeš zo Ždiaru, ktorý tento rok vytvoril na svetovom šampionáte vo francúzskom Vars slovenský rekord 248,550 km/h. Žiadny Slovák doteraz nejazdil na lyžiach rýchlejšie. Chýbať na popradskej podpisovej show nebude ani najpopulárnejší zimný šport, a to ľadový hokej. Dlhoročný kapitán HK Poprad Patrik Svitana sa už teraz teší na fanúšikov.

autogramiada-leo-pavlik.jpg

Rally pod Tatrami privíta na  päťdesiatom ročníku aj jednu veľkú súťažnú legendu. Do Popradu príde český jazdec Leo Pavlík, ktorý so spolujazdcom Karlom Jirátkom vyhral tatranskú rally trikrát v rokoch 1979, 1985 a 1989. Popri legendárnom Leo Pavlíkovi sa fanúšikovia motoristického športu môžu tešiť na autogramiáde aj na súčasné hviezdy Slovenskej rally, posádky Vlastimil Majerčák – Jakub Slovák, Jaroslav Melichárek – Erik Melichárek, Tomáš Kukučka – Peter Vejačka, Vladimír Hanuš – Robert Čech. Podpisy rozdá aj dvojnásobný víťaz Rallye Tatry a veľký favorit kategórie „dvojkoliek“ Martin Koči, ktorý vlani na jeseň úspešne pôsobil v televíznej reality šou Love Island, kde sa prebojoval až do finále. Domáce popradské posádky zastúpi Tibor Kovács - Viliam Pitoňák a Lukáš Klust - Ivan Ganádik.

autogramiada-adam-zampa.jpeg

Celým programom autogramiády vás povedie slovom obľúbený spíker Marian Galajda. Organizátori pozývajú všetkých fanúšikov nielen motoristického športu a Slovakia Rallye Tatry na piatkové popoludnie do NC Forum v Poprade. Nezabudnite, že autogramiáda začína 26. mája o 16:30 a následne od 18-tej hodiny pred nákupným centrom bude program pokračovať slávnostným štartom jubilejného 50. ročníka tatranskej rally.

autogramiada-patrik-svitana.jpeg

Ďalší spravodajský servis v rámci 50. PETROLTRANS Slovakia Rallye Tatry 2023 prinesieme v nasledujúcich tlačových správach. Uverejnené budú postupne na oficiálnej webovej stránke www.rallyetatry.sk, na facebookovom a instagramovom profile.

Roman ORDELT
tlačový tajomník 50. PETROLTRANS Slovakia Rallye Tatry 2023

autogramiada-michal-bekes.jpeg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri