Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Veterány

Posledné tankovanie Pezinok 12.10.2008

Tuesday, 21. 10. 2008 - 17:51, Marián Bazala   

Posledné tankovanie Pezinok 12.10.2008Ako prvý sa k štartovacej rampe prihnali zamestnanci firmy Petmas skrášliť prostredie na Pezinskom námestí, z ktoreho sme štartovali. Po nich prišlo prvé vozidlo krásneho výzoru a môžem povedať jedno z najvzácnejších Tatra 12 z roku 1929.



Marián Bazala;pezinok -0951.jpg

Nemala problém aj napriek hmle, ktorá sa vznášala nad naším podujatím trafiť na námestie v Pezinku. Po zaregistrovaní mohli účastníci absolvovať prvú súťaž zručnosti, alebo sa posilniť pri raňajkách, ktoré sme im pripravili ,ty ktorý boli prvý mali aj párky aj čaj ešte teplé.

Pred štartom sme oboznámili účastníkov nášho stretnutia o smere jazdy. Zároveň naši priatelia z VCK Pezinok odovzdali poliklinike Pezinok vecný dar- invalidný vozík. Nakoľko cítili potrebu pomôcť poliklinike, kde táto pomôcka chýbala. 

Marián Bazala;pezinok -0608.jpg

Príhovorom člena Národnej Rady Slovenska a viceprimátora mesta Pezinok Ing. Jána Čecha sme mohli vyraziť na trať. Viceprimátor odštartoval účastníkov do prvej etapy, ktorá končila v obci Vištuk.

Marián Bazala;pezinok -0728.jpg

Tam nás privítal starosta obce Ing. Mgr. Štefan Karaffa, ktorý s ďalšími členmi porotou vyhodnotil najkrajšie auto a motocykel. Druhá etapa viedla do obce Jablonec, kde nás privítal starosta Ján Podmanický, ktorý opäť vyhodnotil najkrajšie vozidlo a motocykel. Pred štartom do tretej etapy účastníci absolvovali druhú súťaž a pokračovali do obce Častá, kde bol pripravený výborný obed a posledná súťaž. Štvrtá etapa smerovala do mesta Modra, kde nás privítal primátor mesta Ing. Peter Majtán a ocenil najkrajšie auto a motocykel.

Marián Bazala;pezinok -1456.jpg

Celou cestou nás sprevádzalo hmlisté počasie ale v meste Modra sa konečne usmialo slnko na ktoré sme čakali celý deň. V pohode pekného slnečného počasia sme sa presunuli do zámockého parku v Pezinku, kde bolo vyhodnotenie súťaže zručnosti a ukončenie podujatia.

Marián Bazala;pezinok -0713.jpg

Aj napriek rannej nepriazni počasia účasť bola dobrá, zúčastnilo sa do 100 vozidiel. Celou cestou nás ako každý rok sprevádzal spriatelený klub motorkárov pod názvom „ Ježibabiny vnuci“.

Marián Bazala;pezinok -0911.jpg

Vlastne poskytli porovnanie novej a starej techniky. Bolo na divákoch čo sa im páčilo viac.

Marián Bazala;pezinok -1626.jpg

S prianím všetkého dobrého do budúcej sezóny sme sa rozišli.  


  Za VCC Pezinok 
  Jozef Nagy





Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri