Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

Po prvý krát veľký súboj tímov na A.O.P. Autoslide 2012

Thursday, 22. 12. 2011 - 14:50, Public relations   

Po prvý krát veľký súboj tímov na A.O.P. Autoslide 2012

Vaše obľúbené motoristické podujatie A.O.P. Autoslide sa 8. januára uskutoční už po 9. krát v meste Žarnovica. Rozhodli sme sa, nakoľko každý rok chystáme nejaké prekvapenie aj pre jazdcov, oceniť najlepší tím.

 

Tibor Szabosi;co8c0848-2.jpg

Súťaž tímov, alebo niečo obdobné, ako je vo Formuli 1, súťaž konštruktérov, sme chceli na Autoslide uskutočniť už podstatne skôr, ale predsalen tie možnosti neboli také, ako sú práve v tomto ročníku, keď naozaj nielen súťaž jednotlivcov, ale aj súťaž tímov môže priniesť veľmi zaujímavé súboje. Jazdci si zostavia trojčlenné tímy a ten tím, ktorý získa najviac bodov získa ocenenie. Z trojčlenných tímov budú bodovať dvaja najlepší, plus sa pripočítajú body za finále. Čiže bodovanie za rozjazdy: najlepší získa 16, nasledovný 15, 14, 13, 12... Za finále si k tomu pripočítajú: 6, 5, 4, 3, 2 a 1 bod posledný finalista.

Tibor Szabosi;co8c1113.jpg

Už teraz vieme, že veľmi silný tím postaví tím DUMAX v zložení Greguška Ľ., Greguška M., Dlesk M., ktorý je zložený z minuloročných finalistov. Československé zoskupenie A.O.P. TEAMU v zložení minuloročného víťaza Pospíchala M. a tohtoročného Majstra Čiech Pospíšilíka T. Určite uvidíme zaujímavé zloženia tímov, môžeme len hádať, či nepostavia tím napríklad jazdci zo Žarnovice: Zimerman J., Tužinský P. a Šteflovič R., či menovci Svoboda M., ktorý skončil minulý rok druhý a Svoboda V.

Tibor Szabosi;co8c1003-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri