Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

PG Andersson chce byť na Sardínii najlepší z privátnych jazdcov

Monday, 25. 04. 2011 - 21:31, Katarína Ďurecová   

PG Andersson chce byť na Sardínii najlepší z privátnych jazdcov

PG Andersson sa po Rally Sweden opäť raz predstaví za volantom Fordu Fiesta WRC, tento krát na Sardínii. Aj za týmto štartom stojí finančná podpora fanúšikov, pretože počas zbierky na jeho štart na domácej pôde vo Švédsku toho zvýšilo toľko, že sa dal zabezpečiť ešte jeden štart s autom WRC špecifikácie.

Andersson pred touto rally neabsolvuje žiadny test a tak vie, že to bude mať ťažšie ako väčšina ostatných jazdcov: „Začíname rovno shakedownom, takže to nebude ľahké. Určite ale dúfam v to, že budem jeden z najlepších súkromníkov a že budem blízko továrnym jazdcom. Ale oni už majú za sebou dosť šotolinových súťaží a my absolútne nič, dokonca ani test. Proste len dúfam v to, že sadnem do auta a ihneď nájdem ten správny rytmus. Všetko je možné", nevzdáva sa pred začiatkom podujatia optimistický PG Andersson.

Vladislav Maschl;img-1058.jpg

Ten bude mať ale na rozdiel od ostatných jazdcov výhodu vynikajúcej desiatej pozície na štarte: „Pozícia na štarte bude rozhodne výhodou. Taktiež som rád, že nové pneumatiky Michelin nemali v Jordánsku veľa defektov, pretože predtým sa to zdalo byť veľkým problémov", uzatvára PG Andersson.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri