Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Petter Solberg nakoniec na Pikes Peak štartovať nebude

Wednesday, 18. 05. 2011 - 19:57, Katarína Ďurecová   

Petter Solberg nakoniec na Pikes Peak štartovať nebude

Petter Solberg mal na tento rok okrem podujatí WRC v pláne štartovať i na slávnom americkom preteku Pikes Peak Hill Climb, kde sa chcel s vozidlom vlastnej konštrukcie stať prvým jazdcom, ktorý by na tomto legendárnom preteku pokoril magickú 10 minútovú hranicu. Solberg však nakoniec svoj štart o rok odkladá.

„Naozaj som tam chcel byť tento rok. Ale i tak si myslím, že sme spravili správne rozhodnutie, keď sme si povedali, že tam v júni nepôjdeme. Keď tam budeme, máme jediný cieľ - byť najrýchlejší a na to potrebujeme, aby všetko bolo spravené na 110 %. Odkedy sme sa ale rozhodli zúčastniť, tak sme rozbehli i veľa ďalších projektov, čo znamenalo, že na sústredenie sa na Pikes Peak nám ostalo menej času. Ale rozhodne tam budeme v roku 2012!", sľubuje na záver svojho vyhlásenia Petter Solberg.

Vladislav Maschl;img-1322.jpg

Na Pikes Peaku sa v roku 2009 predstavil i bývalý jazdec WRC Marcus Gronholm, ktorý skončil druhý. Podarí sa Petterovi Solbergovi budúci rok vyhrať a prekonať rekord?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri