Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Peťo Dobšinský: „Naším cieľom je zúčastniť sa Barum Rally..."

Wednesday, 06. 07. 2011 - 10:15, Daniel Mandzi   

Peťo Dobšinský: „Naším cieľom je zúčastniť sa Barum Rally...

Sedemtýždňová prestávka od rally sa chýli k svojmu záveru a pred účastníkmi tohtoročného Slovenského Rally Pohára je ďalšia výzva. Tentokrát je pre nich prichystaná BETI Racing III.Rally Lubeník, ktorá sa uskutoční v dňoch 8.-9.7. v okolí obce Lubeník. Jednou z posádok, ktorá bude mať v tomto ročníku SRP svoju premiéru, je posádka Peťo Dobšinský- Janka Laurincová.

 Jozef Pisch;1t1u8214-2.jpg

Aj keď minulý rok absolvovali len niektoré vybrané podujatia pohára, ukázali, že nemajú problém „naťahovať sa" s posádkami na silnejších vozidlách. Dvojica Peťo a Janka jazdí už niekoľko rokov na aute Škoda Favorit a inak by tomu nemalo byť ani v Lubeníku. Presne ako je možné podľa predchádzajúcej vety súdiť, nie je to ešte úplne isté. Auto je síce kompletne pripravené, no chýba mu jedna podstatná „drobnosť", akou je motor. „Minulý rok v Lubeníku nám kľakol motor a odvtedy sme jazdili na požičanom. Ten sme však nedávno vrátili majiteľovi a na novom sa stále pracuje. Ak sa k nemu dostaneme začiatkom týždňa, máme ešte šancu založiť ho, nastaviť a otestovať, ak nie, tak domáce preteky budeme musieť vynechať", informoval Peťo.

 Jozef Pisch;1t1u9002-2.jpg

Ako sám jazdec povedal, tento rok SRP nie je prioritou, a preto by to pre nich nebol až tak veľký problém. Samozrejme, ak by sa podarilo motor čím skôr založiť, posádku by to potešilo. „Ak sa to včas podarí, pôjdeme potrénovať a zabaviť seba i divákov. Túto sezónu je však naším cieľom zúčastniť sa IV. Star Rally Historic na Barum Rally. Už dlho si to chceme skúsiť, je to niečo neskutočné, najmä tá atmosféra na okruhu v Zlíne", ukončil Peťo. Na Slovensku by tohto roku posádka ešte rada absolvovala aj Minirally na Liptove a v Betliari a možno aj Rally Košice.

 Zdenka Tamášová

Jozef Pisch;1t1u7432-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri