Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Peklo pripravené

Friday, 15. 02. 2013 - 16:47, Zdenka Frývaldská   

Peklo pripravené

Už zajtra sa v Revúcej uskutočnia voľné preteky pod názvom Ľadové Peklo. Na meranej trati dlhej dokopy 10,5 km by sa malo predstaviť 27 súťažiacich.

 

ladove-peklo-2013.png

Iba 27 pretekárov sa prihlásilo na ďalšiu slovenskú zimnú rally, ktorá sa bude konať už počas zajtrajšieho dňa z Revúcej smerom na Železník. Preteky budú pozostávať z obhliadky trate a troch meraných jázd. Program odštartuje o siedmej ráno administratívnym a technickým preberaním a pokračovať bude obhliadkami trate, rozpravou a slávnostným štartom naplánovaným na 9:30 hod. Organizátori pri zasneženom stave trate nutne odporúčajú pre všetkých pretekárov použitie pneumatík s hrotmi.

peklo-2013.jpg

Adeptmi na absolútne víťazstvo sú najmä jazdci na najsilnejších vozidlách značky Mitsubishi ako Martin Koči a Lukáš Lapdavský. Netreba však zabudnúť ani na Richarda Gembického, Ladislava Rišpána alebo Peťa Gregáňa, ktorí vedia najmä v zimných podmienkach príjemne prekvapiť. S číslom O by sa mal na trati predstaviť aj Roman Kuchárik na Forde Sierra.

Zoznam prihlásených



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri