Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Patrik Kecer so Sebastiánom Ivanom pridali ďalšie víťazstvo v triede

Thursday, 30. 05. 2024 - 14:36, Miroslav Majláth   

Patrik Kecer so Sebastiánom Ivanom pridali ďalšie víťazstvo v triede

Patrik Kecer so Sebastiánom Ivanom v aktuálnej sezóne priviezli na rally trate síce ten istý Ford Fiesta MK5 ST ako v minulom roku, no už na prvý pohľad je vidno, že v priebehu zimnej prestávky na ňom poriadne zamakali.

 

T. Szabosi;jm1a3312-2.jpg

Auto je na pohľad rýchlejšie, čo znamená, že Paťo so Sebastiánom sa už majú väčšiu možnosť porovnávať s konkurenciou. Na Kopnej brali prvé miesto v triede 15 a inak tomu nakoniec nebolo ani pod tatranskými končiarmi. Poďme však pekne po poriadku, nepredbiehajme a pozrime sa na celú 51. Liqui Moly Rallye Tatry 2024 z pohľadu posádky 3PLAST Rally Team.

T. Szabosi;jm1a1829-2.jpg

„Počasie sa s nami poriadne zahráva. Teraz sa to trochu upokojilo, tak dúfam, že aspoň večerný mestský okruh bude bez dažďa. No a zajtra uvidíme. Ale ideme bojovať, trate sú pekné, tak sa máme na čo tešiť,“ povedal Patrik Kecer po obhliadkach tratí.

T. Szabosi;jm1a1288-2.jpg

Nielen posádku 3PLAST Rally Team, ale aj všetky ostatné čakalo v Poprade najskôr absolvovať v piatok večer mestský okruh a následne v sobotu šestica rýchlostných skúšok. Tie sobotné sa konali mimo mesta Poprad v oblasti Spišskej Magury. Boli poriadne rýchle, ale miestami aj technicky náročné, nechýbali na nich prejazdy šotolinovou, ale ani asfalt dobrej, ale aj horšej kvality, nevynímajúc rôzne výtlky, či jamy. Po odjazdení mestského okruhu a štyroch sobotňajších rýchlostných skúšok Paťovi a Sebastiánovi patrilo priebežne prvé miesto v triede 15, ale aj siedme medzi dvojkolkami a dvadsiate tretie absolútneho poradia.

T. Szabosi;jm1a3323-2.jpg

„Zatiaľ je to nad naše očakávania, takže super. Mestský okruh sa nám veľmi páčil a dnešné rýchlostky rovnako. Našim cieľom je v prvom rade dôjsť do cieľa, ale zatiaľ je to aj výsledkovo veľmi dobré pre nás. Takže ešte zvládnuť tie posledné dve rýchlostky a budeme maximálne spokojní,“ zhodnotil Patrik Kecer dve rýchlostné skúšky pre cieľom súťaže.

T. Szabosi;jm1a3305-2.jpg

Plán nakoniec posádke 3PLAST Rally Teamu vyšiel na jednotku, aj keď to nebolo jednoduché, počasie sa totiž zase poriadne zbláznilo, keď sa nad posledným meraným úsekom prehnala poriadna búrka.

T. Szabosi;asf72134-2.jpg
 
„Celá súťaž sa nám páčila. Počasie vydržala, teda až na tú poslednú rýchlostku, tá bola na vode, ale tú sme vyslovene vypustili. Nemali sme sa kam už posunúť a hodnotím to všetko na jednotku. Ďakujem všetkým partnerom 3PLAST Rally Teamu za podporu, našim skvelým mechanikom, našim rodinám, kamarátom, ktorí nám rovnako pomáhajú a samozrejme aj divákom, ktorých sa v Poprade ukázalo množstvo. Sme radi, že to takto dopadlo a už sa tešíme na Rally Prešov,“ uzavrel Patrik Kecer rozprávanie.

T. Szabosi;jm1a4285-2.jpg

Ako už Paťo naznačil, slovenský rally šampionát bude pokračovať opäť o mesiac na Rally Prešov.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri