Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Parádne výsledky Kesko Racing Teamu pod Tatrami

Tuesday, 30. 05. 2023 - 17:04, Miroslav Majláth   

Parádne výsledky Kesko Racing Teamu pod Tatrami

Jubilejná 50. Rallye Tatry 2023 priniesla pre dvojicu súťažných posádok reprezentujúcich slovenský Kesko Racing Teamu výborné výsledky.

 

Tibor Szabosi;asr60239-3.jpg

Už pred podujatím sme hovorili o tom, že Marián Kekeňák v minulom roku dojazdil na piatom mieste absolútneho poradia. V tomto roku bolo tajným snom toto umiestnenie zopakovať. Spoločne s bratom Dušanom, ktorý mu vo vozidle Ford Fiesta Proto čítal noty sa im tento sen nakoniec splnil. Navyše domov odchádzali aj s pohármi za druhé miesto v rámci triedy 11.

Tibor Szabosi;asr64725-7.jpg

„S Dušanom sme už spoločne raz Rallye Tatry išli, takže smena spolujazdca nebol vôbec problém. Som rád, že sa podarilo zopakovať vlaňajší výkon, navyše v triede som poskočil smerom hore teraz. Myslel som si že to bude horšie, ale išlo sa nám dobre, auto fungovalo super, takže žiaden problém. Som rád, že sme tu mohli štartovať, verím tomu, že aj partneri budú spokojní s výsledkami,“ zhodnotil Marián Kekeňák po dojazde do cieľa.

Tibor Szabosi;asr61183-6.jpg

Rovnako výborný výkon podala aj druhá posádka rožňavského Kesko Racing Teamu, bratia Kamil a Erik Švecovi. V spolupráci s vozidlom Peugeot 208 Rally4 im v cieli 50. Rallye Tatry 2023 patrilo v absolútnom poradí šieste miesto, v hodnotení Majstrovstiev Slovenska v rally 2023 brali druhé miesto absolútneho poradia a rovnaké umiestnenie dosiahli aj v triede 5, ako aj v kategórii 2WD.

Tibor Szabosi;asr64969-7.jpg

„Bolo to super, sme aj s bratom spokojní. Akurát pred chvíľou sme si povedali, že všetko je tak ako má byť. Viac sa asi dosiahnuť nedalo. Všetci čo mali byť pred nami sú tam a všetci čo mali byť za nami, tak tých sme tam udržali. Auto fungovalo absolútne bez problémov, trate boli pekné, takže z Popradu odchádzame absolútne spokojní s výsledkami,“ doplnil Kamil Švec.

Tibor Szabosi;asr69540-4.jpg

Posádky Kesko Racing Teamu si teraz majú možnosť oddýchnuť a nabrať nové sily. S jazdcami sa stretneme o tri týždne na Oždianskych serpentínach a so spolujazdcami o mesiac na Rally Prešov.

Tibor Szabosi;asr61154-6.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri