Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

P.S.R. Rally team smeruje do Košíc

Wednesday, 13. 10. 2021 - 19:29, Public relations   

P.S.R. Rally team smeruje do Košíc

Záverečné podujatie sezóny M-SR v rally sa odohrá tradične v Košiciach v dňoch 16.-17. 10. 2021.

Nepriaznivá situácia ktorá panuje v tejto dobe zastihla aj náš tím a aj napriek snaženiu zabezpečiť dostatočné finančné zdroje od našich reklamných partnerov sa nám nepodarilo zúčastniť sa celej sezóny čo nás mrzí.

Tibor Szabosi;ac7i1321-2.jpg

Na druhej strane sme radi, že sa naša posádka Peter Gavlák a Emil Horniaček môže aspoň predstaviť v Košiciach, kde štartovali naposledy v roku 2018 a obsadili pekné 2. miesto v absolútnom poradí.

Tibor Szabosi;ac7i8579-2.jpg

Tím ostal naďalej verný technike Škoda R5, ale tentokrát z dielne p. Ing. M. Mičáka a jeho mechanikov. Tešíme sa na novú spoluprácu a pevne dúfame, že náradie bude spoľahlivo fungovať.

Tibor Szabosi;asf-3033-6.jpg

Peter G.: “ vždy sa teším na súťaž, keď príde príležitosť, lebo tých je čoraz menej. Za posledné roky mi chýba pravidelný kontakt s technikou a poctivé súťažné kilometre. No nič na tom však nemení môj postoj ku každej súťaži, a to spraviť dobrý výsledok pre tím. Predpokladám, že počas testu získame dostatočnú istotu a rýchlosť, ktorú by sme mohli potom ukázať aj na súťaži. Nebudeme mať síce poslednú evolúciu Škodovky, ale budeme sa snažiť, po skoro ročnej odmlke držať krok zo zbytkom štartového poľa. Uvidíme ako nám to pôjde.“

Tibor Szabosi;ac7i7558-1.jpg

Peter štartuje v Košiciach už po 14 krát. Svoj prvý štart absolvoval na 25. ročníku Rallye Košice s VW POLO v roku 1999. Súťaž sa vtedy jazdila v májovom termíne. V posledných ročníkoch uzatvára sezónu a preto je špecifická svojim jesenným termínom, kedy je na trati množstvo nástrah v podobe napadaného lístia.

Tibor Szabosi;ac7i5656-1.jpg

Pevne veríme, že sa našej posádke bude dariť a potešíme našich reklamných partnerov ako aj fanúšikov rally.

P.S.R. Rally team

logopsr.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri