Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Oždianske serpentíny 2009

Tuesday, 12. 05. 2009 - 00:04, Štefan Gombala   

Oždianske serpentíny 2009Začalo sa to dňom, aký by si želal každý organizátor autošportových akcií. Od rána bolo slnečno a len kde tam sa objavil malý oblak, z ktorého nehrozil dážď. Už prvý ročník Oždianskych serpentín si urobil v radoch pretekárov a aj divákov veľké meno, a preto nebolo pochýb, že aj tento druhý ročník bude perfektne zorganizovaný. A tak sa aj stalo!

Štefan Gombala;img_1711.jpg

Počet prihlásených súťažných posádok sa vyšplhal na 125. Divákov bol skoro dvojnásobný počet ako v roku 2008. Začali sa vytvárať fankluby, pribudli fanúšikovia, ktorí povzbudzovali svojich pretekárov hlasným trúbením a rapkaním. Perfektná nálada panovala na štarte a aj popri trati. Stánky s občerstvením boli na každom kroku a ak ste sa chceli osviežiť nápojom, nemuseli ste už šliapať dole k štartu.

Tibor Szabosi;_mg_8567.jpg

 Hneď na začiatku dostali do varu prítomných divákov Bérešovci, ktorí opäť dokázali, že sú majstrami volantu. Na miesto spolujazdca k Jozefovi Bérešovi jun. si zasadla Evka Cifrová, ktorá sa preslávila ako modelka, televízna hosteska, bývalá držiteľka titulu Miss Tuning a najnovšie aj ako playmate na stránkach známeho pánskeho časopisu Playboy.

Tibor Szabosi;_mg_8513.jpg

Za moderátora bol aj tento rok pozvaný najlepší moderátor autošportu na Slovensku, Alexander Štefuca. Opäť bolo dobre postarané aj o súťažiacich. Pripravené boli pekné ceny a  neodmysliteľná súčasť preteku Oždianske serpentíny, ktorou je EMPORA CUP, pohár generálneho sponzora, ktorý vyhráva najrýchlejšia posádka bez rozdielu tried.

Tibor Szabosi;img_4082.jpg

 Príliš veľká chuť zvíťaziť a umiestniť sa čo najlepšie viedla k pár nepekne vyzerajúcim haváriám, ale našťastie sa to obišlo bez vážnejších zranení, a tak sme si mohli užiť túto akciu až do samého konca. Výsledky si môžete pozrieť na stránke organizátora  www.gmrallyesport.sk


Fotogalérie z podujatia I.

Fotogalérie z podujatia II.







Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri