Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Oslavujeme 10 000 FB fans!

Wednesday, 01. 01. 2014 - 21:50, Zdenka Frývaldská   

Oslavujeme 10 000 FB fans!

Nášmu portálu autosportfoto.sk sa dnes podarilo dosiahnuť magickú hranicu 10 000 fanúšikov na sociálnej sieti Facebook.

Je pre nás veľkým potešením, že náš portál autosportfoto.sk dosiahol pri oslave 10. výročia svojho neoficiálneho vzniku, okrúhly počet, až 10 000 fanúšikov. Pre dnešný dátum 1.1.2014, to bolo to najkrajšie prianie, ktoré ste nám vy, naši fanúšikovia, splnili. Lepší začiatok nového roka sme si naozaj nevedeli predstaviť, a preto patrí všetkým veľké ĎAKUJEME. Je to pre nás zároveň záväzok, aby sme Vás ani v ďalšom roku nesklamali!

Za 10 rokov našej existencie sme prešli dlhú cestu, počas ktorej sme sa Vám snažili porozumieť, pomôcť a priniesť tie najdôležitejšie a najzaujímavejšie informácie, fotogalérie či videá. Počas tejto cesty sme zaviedli tradíciu stretnutí športovcov s médiami "Quo Vadis Motorsport" a "Quo Vadis Rally", ktoré v tomto roku vstúpia už do svojho 4. ročníka. Podieľali sme sa na novom formáte podujatia, kde sa spičkoví slovenskí hudobníci stretávajú s najlepšími slovenskými jazdcami "Rock'n'Race!". V minulom roku sme s našimi partnermi spustili dlhodobý projekt "LiveProMedia", ktorý priniesol z viacerých motoršportových podujatí živé vysielanie. A to všetko sa udialo vďaka našim spolupracovníkom, ktorých sme do dnešného dňa napočítali 194!!! Bez nich by sa nám z toho podarilo naozaj len veľmi málo, a tak aj im patrí veľké poďakovanie.

Redakcia autosportfoto.sk ďakuje všetkým za prejavenú dôveru a praje úspešný rok 2014.

PF 2014

2007.jpg

2010-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri