Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Opýtali sme sa Petra Danielisa

Wednesday, 04. 03. 2009 - 00:00, Vladimír Miklóšik   

Opýtali sme sa Petra DanielisaVečne usmiateho optimistu Peťa Danielisa pozná snáď každý, kto na Východe má niečo do činenia s motorizmom.

Peťo a jeho blízki (napr. Ďodi Molnár, Roman Tutko, Emilko Hajoš, Ľubo Eliáš – ELY, Erik Juhász a ďalší) sú obohatením každej motoristickej akcie a sú skúsenými organizátormi „amatérskych“, ale pritom profesionálne zvládnutých automobilových súťaží, hlavne však výnimočných rallyšprintov v Košiciach a ich okolí (Malinovského kasárne, Gyňov, Rákoš).



Prečítajte si, čo nám Peťo prezradil o sebe a o svojich blízkych:

Ako sa Ti podarilo ukončiť sezónu 2008?
Myslím, že úspešne aj keď to bola zaujímavá sezóna, plná srandy, radosti, ale aj smútku a sklamaní, zažili sme v teame aj ťažké chvíle ale mnohokrát sme sa aj tešili z dobre vykonanej práce.

Tibor Szabosi;img_2493.jpg

Čo považuješ za jej najväčší úspech / neúspech ?

Najväčším úspechom v minuloročnej sezóne bol pre mňa štart na Rally Košice, aj keď sme kvôli technickým problémom nedošli do cieľa.
Úspechom v našom teame bolo aj získanie titulu majstra a 1. vicemajstra MRC 2008 v triede A - do1400. Samozrejme mi nedá nespomenúť úspešne zvládnuté podujatia, ktoré sme zorganizovali v sezóne 2008. Môj najväčší neúspech bol asi v slalome, kde som sa snažil o získanie titulu v triede T1, ale kvôli zdravotným problémom som bol nútený vynechať dve podujatia čím sa moje nádeje stratili.



Aké máš plány do sezóny 2009 ? (preteky, team, seriály, trate)
V sezóne 2009 by som chcel odštartovať niekoľko podujatí rally, celý seriál pretekov MRC, slalomy a niektoré šotolinové súťaže v Maďarsku. V našom teame pripravujeme aj niekoľko podujatí, ktoré by sme chceli v sezóne 2009 zorganizovať. Či sa nám to podarí všetko zrealizovať záleží hlavne od financií a našich partnerov.



Čo by si rád zverejnil o sebe, o svojom teame, čo ťa v motorizme trápi a čo naopak teší ?

Hmm, dobrá otázka. O sebe snáď len toľko, že motoristický šport je môj život. O našom teame môžem hlavne uviesť, že podujatia, ktoré organizujeme sú výsledkom kolektívnej práce, zohranosti a spolupráce s mnohými ľuďmi, väčšinou trpiacimi podobnou diagnózou ako ja J, bez ktorých by nebolo možné usporiadať preteky. Trápi ma, že som si vybral finančne náročný koníček, naopak teší ma keď sa mi podarí vyhrať preteky v ťažkej konkurencií, ale najviac ma teší keď ľudia pozitívne ohodnotia preteky, ktoré sme im pripravili J.



Keby si chytil zlatú rybku, aký motoristický sen by Ti mala splniť ?

Najkrajšie by bolo od nej, keby pokryla všetky výdavky nášho teamu www.pdautosport.szm.sk J

Najbližšou akciou pd autosportu bude Rallysprint Gyňov už 14. marca 2009.






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri