Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Ohlasy jazdcov SRP po ohliadke

Friday, 08. 07. 2011 - 17:19, Daniel Mandzi   

Ohlasy jazdcov SRP po ohliadke

Posádky Slovenského Rally Pohára BETI Racing III. Rally Lubeník majú za sebou už administratívne a technické preberanie a aj obhliadky trate. Využili sme túto možnosť a opýtali sa niektorých z nich, ako vidia toto podujatie a čo od neho očakávajú.

Tibor Szabosi;co8c2289-2.jpg

Peter Haluška: Čakajú nás veľmi pekné rýchlostné skúšky, ktoré vyžadujú cit na rozpis. Dajú sa ísť veľmi rýchlo. Už sa nevieme dočkať, tešíme sa.

Tibor Szabosi;co8c6072-1.jpg

Maroš Kysucký: Je to rýchle, pekné, na horizontoch sa bude aj skákať, čakajú nás aj rýchle zjazdy. Uvidíme ako sa pôjde, veríme, že sa nám vyhnú technické problémy.

Tibor Szabosi;co8c6108-2.jpg

Peter Danielis: Rýchlostné skúšky sa mi páčia, sú na peknom asfalte a plné horizontov náročných na rozpis. Tá prvá je najmä o výkone auta a v druhej záleží na tom, kto podrží. Nám už nejde o titul, no ideme ďalej skúšať auto a posnažíme sa získať čo najlepší výsledok. Bude sranda ak zaprší.

Tibor Szabosi;co8c6114-1.jpg

Peter Pigula: Je to krásne, rýchle, skúšky sú na srdce. Páči sa nám to, tešíme sa.

Juraj Rakuščinec: Je to rýchle a veľmi zradné. Aj keď sa to zdá jednoduché, no nie je. Dve RS pôjdeme na čas a dve pre divákov.

Peter Vranský;mg-6779.jpg

Martin Struckel: Trate sú zaujímavé, uvidíme ako zvládneme prechody rýchlych pasáží do pomalých. Vyzerá to veľmi rýchle. Na druhej RS sa naučíme prechádzať horizonty. Tešíme sa na cieľovú rampu.

Tibor Szabosi;co8c5493-2.jpg

Ján Elexa: Je tu veľa horizontov, trate sú rýchle a náročné na rozpis. Vzhľadom na techniku budú pre nás tie hupáky nebezpečnejšie, no máme nový podvozok, a tak dúfame že to vydrží. Tešíme sa a veríme, že dôjdeme do cieľa, keďže Prešov pre nás nebol najšťastnejší.

Peter Vranský;mg-6769.jpg

Rudolf Domby: Rýchlostné skúšky sú veľmi pekné, nachádzajú sa tam technické úseky ale aj rýchle pasáže. Na RS 1 je druhá časť náročná najmä na brzdy. Chceme dokončiť čím viac skúšok a veríme v dobrý výsledok. Veríme v suché trate.

Peter Vranský;mg-8099.jpg

Tomáš Polovka: S traťami som spokojný, sú rýchle s horizontami a veľmi zaujímavé. Na domácich jazdcov nemáme šancu, no napriek tomu ideme bojovať o dobrý výsledok, nazbierať čo najviac skúseností a odjazdiť čím viac ostrých km. Dúfame, že technika vydrží a uvidíme sa šťastne na cieľovej rampe.

Michaela Debnárová: Trať je veľmi pekná, rýchla a trochu zradná. Na horizontoch sa dá veľa získať, no aj stratiť. Veríme, že sa trochu ochladí, môže aj zapršať, v tom prípade sa prispôsobíme podmienkam. Veľmi sa tešíme.

Jozef Pisch;1t1u8734-1.jpg

Jozef Valluš: Obhliadka bola super, páčilo sa nám, trate sú rýchle a technické. Radi by sme dosiahli čo najlepší výsledok a hlavne chceme dôjsť do cieľa.

Štefan Vancík: Trať je krásna, lepšiu sme si nevedeli ani predstaviť. Posnažíme sa podať čo najlepší výkon. Cieľom je pozbierať čo najviac skúseností, potešiť seba i divákov a hlavne doviezť auto na cieľovú rampu.

Tibor Szabosi;co8c5518-1.jpg

Juraj Pankúch: Trate sú krásne v peknom prostredí, sú strašne rýchle a technické, plné prekvapení. Ideme sa povoziť a trošku zabaviť i divákov.

Vladimír Hvizdoš: Trate sú celkom dobré, náročné, ale páčia sa mi. Radi by sme došli do cieľa a skončili čo najlepšie.

Marian Buschbacher: Je to úžasné, rýchle, skákacie, adrenalínové a vzrušujúce, tak to máme radi. Dúfame a veríme, že auto vydrží, ideme na víťazstvo.

 Zdenka Tamášová

Tibor Szabosi;co8c6359-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri