Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier vraj mieri do Toyoty!

Thursday, 14. 11. 2019 - 16:09, Ľuboš Kašický   

Ogier vraj mieri do Toyoty!

Sebastien Ogier má zmluvu s Citroen Racing aj na sezónu 2020. Po tom, ako sa otvorili špekulácie o odchode Citroenu z WRC je však jeho prestup stále reálnejší.

 

Šéf tímu Toyota, Tommi Mäkinen, odmieta reagovať na konkrétne otázky súvisiace s obsadením tímu na nasledujúcu sezónu a odkazuje nás na tlačové oznámenie tímu na budúci týždeň. Teda v čase, keď sme už mali mať po záverečnom podniku sezóny v Austrálii, ktorý sa kvôli požiarom zrušil.

Copyright manufacturer;2157167-pqeod0otlc.jpg

Po prekvapivom odchode Otta Tänaka do tímu Hyundai Motorsport Mäkinen hľadá náhradu a už v nasledujúcom týždni sa očakáva oficiálne potvrdenie Elfyna Evansa, ktorý navštívil centrálu tímu v estónskej Puuppole. „Sledujeme jeho pokroky a je pre nás veľmi zaujímavý,“ potvrdil na adresu Evansa Tommi Mäkinen a dodal. „Nemôžem vám povedať viac. Všetko sa dozviete v závere budúceho týždňa.“

Copyright manufacturer;wrc-2019-rd1-039.jpg

Na adresu Ogiera Mäkinen povedal: „Uvidíme. Nevieme ešte čo sa stane. Signály z Citroenu sú znepokojujúce, ak je pravda, čo sa vraví. Nič však nie je isté. Potrebujeme každý továrenský tím v šampionáte.“ Všetko je teda naďalej neoficiálne a nemali by sme byť prekvapení, ak by Mäkinen siahol po uvoľnenom Ogierovi.

Copyright manufacturer;2148888-yhrfwbw0yc.jpg

Mimochodom v hľadáčiku Toyoty je stále ešte mladý Kalle Rovanpera a Japonec Takamoto Katsuta. To všetko však naznačuje, že Toyota sa asi rozlúči s Krisom Meekom a Jari-Matti Latvalom. Čo je však naozaj reálne sa dozvieme, ako odkazuje šéf tímu, v závere nasledujúceho týždňa.

Copyright manufacturer;2148837-oj5mp4ql48.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri