Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Odišiel jeden z nás. Slavo, zbohom!!!

Thursday, 22. 11. 2018 - 10:54, Ľuboš Kašický   

Odišiel jeden z nás. Slavo, zbohom!!!

Všetkých, ktorí sa pohybujú okolo slovenského autošportu včera šokovala správa o náhlom odchode nášho kamaráta Sláva Žaloudeka, ktorý nás nečakane opustil vo veku len 56 rokov!


Nie je to tak dávno, čo sme na poslednej rely súťaži v Košiciach sedeli spolu a dlho debatovali o živote a všetkom možnom. Aj vtedy to bola zaujímavá debata. Slavo toho v živote veľa preskákal a aj preto bolo vždy o čom rozprávať. Navyše nás spájala naša spoločná vášeň k automobilovému športu, vďaka ktorej som ho aj spoznal.

h7p3556bw.jpg

Ako Prešovčania sme sa so Slavom logicky vídali aj v našom milovanom meste. Oveľa častejšie to však bolo na pretekoch. Podobne, ako celá naša „banda benzínových bláznov", aj Slavo bol týmto životom napáchnutý a patril do širokej rodiny ľudí, o ktorých som vedel, že ich na pretekoch určite stretnem. Bol náš!

asf-7497bw.jpg

Slavo, odišiel si do toho najväčšieho pretekárskeho tímu. Nepochybujem o tom, že si aj tam nájdeš svoje miesto vďaka svojmu veľkému srdcu a šibalskému humoru. Nám tu dolu však budeš chýbať.

Odpočívaj v pokoji

p5150184bw.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri