Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Novinky v L Racing-u

Tuesday, 24. 03. 2009 - 10:19, T. Szabosi   

Novinky v L Racing-uPrvou súťažou v motoristickej sezóne 2009 bude pre L Racing team Rally Eger usporiadaná v Maďarsku. Po sezóne 2008 sa v teame uskutočnilo pár zmien, hlavne to bolo v zmene automobilov.

Posádka Ján Lipták - Ján Slovák presedlala z Mitsubishi Lancer EVO VIII na nové Subaru Impreza WRX STi N14, čo pre nich znamenalo presun z triedy A8 do triedy N4. Auto je momentálne vo výstavbe práve kvôli nedostatku času na dokončenie sa posádka na Rally Eger neobjaví. Posádka ktorá sa začala objavovať na tratiach rally minulý rok v najnižšej triede N1 Peter Lipták - Martin Samseli na vozidle Škoda Fábia ukončila svoju pôsobnosť na tratiach rally. Peter Lipták v sezóne 2009 sa objaví na pretekoch automobilov do vrchu s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO III. Na týchto súťažiach sa v tíme objaví nový jazdec,len 15 ročný Jakub Slovák na Škode Fábia 1400. Posádka ktorá ako jediná odštartuje tohtoročnú sezónu na Rally Eger je Tomáš Ondrej - Marek Podobník na novej technike a v novej triede ako doposiaľ. Z Mitsubishi Lancer EVO III presadli do novšieho EVO VIII a triedu F12 vymenili za triedu A8.

Tibor Szabosi;1t1u7022.jpg

Pocity a dojmy posádok pred sezónou:


Ján Lipták - Ján Slovák :
  na tohtoročnú sezónu sa veľmi tešíme, bude to pre nás niečo nové. Podľa niektorých ohlasov je nové Subaru ovládateľnejšie a funkčnejšie ako naše predošlé vozidlo, no posúdiť to budeme vedieť až po prvom ostrom zvezení. Dúfajme že to bude čoskoro.

Tibor Szabosi;1t1u8190.jpg

Peter Lipták :  preteky automobilov do vrchu sú pre mňa úplne novou skúsenosťou, doposiaľ som sa na nich zúčastňoval ako člen teamu a divák. Tak isto aj Mitsubishi Lancer EVO III bude niečo úplné iné ako to bolo doteraz, to nielen výkonom, ale hlavne pohonom 4x4 a štýlom jazdy. Jednoznačne som zvedavý a teším sa na nové skúsenosti. Týmto chcem poďakovať hlavne svojmu otcovi za dôveru a podporu.

Tibor Szabosi;1t1u6981.jpg

Tomáš Ondrej - Marek Podobník :  na túto sezónu máme prichystané na novo postavené Mitsubishi Lancer EVO VIII pre skupinu A8. Od auta očakávame lepšie jazdné vlastnosti a menej poruchovosti ako pri staršom modeli EVO III. Dúfame, že tento rok sa nám podarí dôjsť do cieľa vo všetkých pretekoch a dosiahnuť tak dobré výsledky. Na záver chceme poďakovať L racing-u že nám bolo umožnené súťažiť aj v tejto sezóne

Jakub Slovák :  Pre začiatok chcem taktiež poďakovať Pánovi Liptákovi za to, že som dostal šancu v teame. V tejto sezóne by som chcel odštartovať čo najviac kopcov,ak sa podarí tak všetky. Tento rok budem zbierať všetky dostupné skúsenosti, zúročovať ich, tým snáď aj postupne sa zrýchlovať a zlepšovať. Mojim snom je rally, ale kedže mám 15 rokov, jediné kde je mi umožnené štartovať sú kopce.


Peter Lipták - L Racing s.r.o.





Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri