Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Novikov mení Ford za Citroen

Wednesday, 28. 09. 2011 - 16:00, Katarína Ďurecová   

Novikov mení Ford za Citroen

Zaujímavé rozhodnutie učinil ruský jazdec Jevgenij Novikov, ktorý bude v Španielsku po takmer celej sezóne strávenej za volantom Fordu Fiesta RS WRC prekvapivo štartovať s Citroenom DS3 WRC.

„Neviem, prečo sa rozhodol nepretekať s Fiestou. Ale bude prvým jazdcom, ktorý bude mať skúsenosti s novým WRC špeciálom Fordu i Citroenu. Jeho skúsenosti môžu byť veľmi zaujímavé", vyjadril sa na margo tohto prekvapivého prestupu Benoit Nogier z Citroenu.

Vladislav Maschl;crw-9286.jpg

O tom, prečo Novikov mení strany že vraj nič nevie ani tím Ford a samotný Rus zatiaľ žiadne vysvetlenie nepodal. Nogier okrem iného ešte poznamenal, že vôbec nie je jasné, či bude Novikov štartovať s Citroenom DS3 WRC i na záverečnom podujatí tejto sezóny v Veľkej Británii.

Na nadchádzajúcej francúzskej rally možno teda Novikova uvidíme za volantom Fiesty RS WRC posledný krát. Zatiaľ sa mu s týmto autom nepodarilo ešte ani raz bodovať, čo možno jeho rozhodnutiu zmeniť strany napomohlo.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri