Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Nová S2000-ka na Slovensku!

Thursday, 25. 06. 2009 - 00:00, Erik Toček   

Nová S2000-ka na Slovensku!Na slovenskej rally scéne sa o tom diskutovalo už nejakú dobu. Lukáš a Julo Lapdavskí vraj vymenia auto a má to byť voz špičkovej kategórie S2000. Informácie na verejnosť presakovali len veľmi pomaly a ako sa množili dohady a pribúdali názory rally "odborníkov" k téme, v garážach  K.I.T. Racing sa intenzívne pracovalo na novom aute. Ide o nový Peugeot 207 S2000, ktorý momentálne kraľuje v seriály IRC ako aj v národných šampionátoch okolitých krajín, vrátane Slovenska.



Špeciál rástol pod rukami šikovných mechanikov doslova z hodiny na hodinu, takto videl jeho zrod Vlasto Neumann:
"Auto v dílech se dovezlo 23.5.2009 do dílen K.I.T. Racing, dalších 5 dnů se lakovalo a den dokončení vozu je dnes 23.6.2009.



Na voze pracovali šéfmechanik Karel KOLMAN a tři mechanici Zdenek Pavela, Zdenek Mareček a Honza Chmelík. Před jejich výkonem se dá jen smeknout, postavit celý vůz "z krabice" za 25 dní je super výkon :-). Navíc je auto nádherné :-)) Tento tříčlený team se bude o auto a posádku Luky a Julo starat i během závodů."




Prechod z produkčnej EVO IX do pretekárskeho špeciálu určite nebude pre chlapcov z tímu Deštrukprojekt Racing jednoduchý, no už prvé testovacie kilometre môžu mnohé naznačiť. V týchto dňoch sa už všetci pripravujú na prvé testovanie, pri ktorom nebude autosportfoto.sk chýbať a môžete sa tak tešiť na prvé akčné zábery nového nadupaného "francúza" v slovenskom šate.








Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri