Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Nórsky denník Igora Bacigála III.

Thursday, 12. 02. 2009 - 10:05, Erik Toček   

Nórsky denník Igora Bacigála III.V článku Slovenská účasť na Nórskej WRC rally 2009 sme informovali o účasti navigátora Igora Bacigála na blížiacej sa Nórskej WRC rally. Igor nám prisľúbil, že bude každý deň posielať stručné správy z diania v zasneženom Nórsku. Naši čitatelia tak majú príležitosť aspoň takto sprostredkovane zdieľať s Igorom jeho každodenné nórske zážitky, povinnosti, zdary aj nezdary.

Streda 11.2.2009, 18 hodín do štartu

Včerajšok bol naozaj náročný a po tom, čo som večer išiel s horúčkou do postele, som mal trochu obavu, ako to pôjde ďalej. Po dnešku už môžem s úľavou povedať, že je to o trochu lepšie a moja improvizovaná liečba tak zdá sa zaberá. Zajtra mám našťastie voľné predpoludnie, čo mi príde veľmi vhod. Budem sa snažiť dohnať spánkový deficit a najmä poopravovať rozpis.



Čo sa nášho súťažného programu týka, tak dnes to bolo o niečo ľahšie ako včera. Všetko je to ale dosť namáhavé na čas. Myslím, že máme dostatočne natrénované, až prejazdy ukážu presnosť rozpisu, ale myslím si, že to bude v poriadku. Auto prešlo technickou kontrolou a pri tej príležitosti som si bol pozrieť aj veľké tímy. V M-sporte robí kamarát našich "servisákov", takže sme tam mali možnosť odsledovať, ako to ide u profesionálov.



Počasie je tu výborné, ale zima je až príliš veľká. Ráno namerali -21 stupňov!. Dnešné "rýchlostky" boli ako z pohľadnice, niekedy to bola akoby mesačná krajina, kde človek nikdy nechodil.

Dnešný program sa nám značne natiahol. Aj naplánovaný večerný test sa odkladá na zajtrajšie dopoludnie. Všetko nezadržateľne speje ku štartu a my sa už superšpeciálky v Osle nevieme dočkať.



Pokračovanie nabudúce...

Foto: Jens Haugen a SRT Team

Nórsky denník Igora Bacigála II.
Nórsky denník Igora Bacigála






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri