Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Návrat Marcusa Gronholma sa konať nebude

Friday, 15. 10. 2010 - 18:08, Katarína Ďurecová   

Návrat Marcusa Gronholma sa konať nebude

To, že Marcus Gronholm testoval s Mini a mal od nich aj ponuku na to, aby sa po Krisovi Meekovi stal ich ďalším továrnym jazdcom je známa vec. Marcus si na rozmyslenie zobral skutočne dlhý čas a nakoniec sa rozhodol ponuku odmietnuť.

„Myslím, že by som sa nemal vrátiť. Niekedy sa mi zdalo, že návrat k pretekaniu by bolo pre mňa to pravé, ale už som sa pevne rozhodol. Keď sa raz rozhodnete skončiť, nie je moc dobré potom meniť svoje rozhodnutie. Pretekanie som vždy bral ako veľkú zábavu, ale v živote sú aj iné veci. A keď sa pozriete na Michaela Schumachera a jeho návrat do F1, vidíte, že niekedy nie je návrat tým najlepším nápadom", hovorí o svojom rozhodnutí nevrátiť sa Marcus Gronholm.

Tibor Szabosi;film 12 foto 34.jpg

Marcus Gronholm zároveň, ale nevylúčil, že by opäť mohol pre Mini testovať, alebo im prípadne nejakým spôsobom vypomôcť pri vybraných podnikoch, ktoré ich budúcu sezónu čakajú.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri