Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Na TODOS Kremnica 2022 sa rozbehlo prihlasovanie jazdcov

Friday, 19. 08. 2022 - 07:23, Miroslav Majláth   

Na TODOS Kremnica 2022 sa rozbehlo prihlasovanie jazdcov

V podstate už iba dva týždne nás delia od momentu, kedy sa mesto Kremnica premiérovo zmení na pretekárske mesto. Stane sa tak vďaka podujatiu TODOS Kremnica 2022.

 

TODOS Kremnica 2022

Práve cesta medzi mestom Kremnica a obcou Kremnické Bane sa premiérovo stane dejiskom seriálov Dynamax MMSR a MSR pretekov automobilov do vrchu, ale aj Majstrovstiev Poľska, Majstrovstiev historických vozidiel a v konečnom dôsledku aj Slovenského kopcového poháru. Stane sa tak v dňoch 2. – 4.9.2022. V rámci podujatia TODOS Kremnica 2022 boli už schválené a zverejnené Zvláštne ustanovenia a spustené prihlasovanie jazdcov. Zoznam prihlásených je denne aktualizovaný a dostupný pre všetkých jazdcov a divákov na web stránke http://www.sams-asn.sk/prihlaska3.php?co=5&idpr=208&xx=9481_941, kde v tomto momente už figuruje desať jazdcov zo Slovenska, Poľska a Maďarska. Dovoľujeme si zároveň všetkých súťaženia chtivých jazdcov upozorniť, že prihlasovanie na podujatie končí dňa 28.8.2022 presne o polnoci.

Všetky aktuálne informácie navyše nájdete na web stránke organizátora www.slovakiarace.sk.

Miro Majláth
tlačový tajomník
TODOS Kremnica 2022  



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri