Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Na rally do Rzeszowa

Wednesday, 15. 07. 2009 - 08:33, T. Szabosi   

Na rally do RzeszowaJe síce pravda, že nás ešte čaká o jeden a pol týždňa štvrté podujatie Mediaracing Majstrovstvá Slovenska v rally 2009 v Bratislave, ale už o nasledujúce dva týždne po tejto súťaži sa slovenský rally kolotoč presťahuje do poľského mesta Rzeszow, kde bude pokračovať piatym a šiestym kolom slovenský šampionát v rally. Pre súťažiacich organizátor pripravil na každý deň sedem rýchlostných skúšok na štyroch rozdielnych úsekoch.

Tibor Szabosi;img_4179.jpg

Snáď aj z dôvodu iba dvojtýždňového odstupu Rajdu Rzeszowskieho od bratislavskej súťaže v zozname došlých prihlášok do dnešného dňa figuruje iba trinástka prihlásených posádok. Na prihlásenie do súťaže však ostáva posádkam, ktoré majú záujem štartovať v Rzeszowe ešte týždeň a pol, ale už zajtra (15.7.2009) sa skončí možnosť využiť prihlásenie v rámci redukovaného prihlasovacieho vkladu.

Ďalšie informácie o pripravovanom podujatí nájdú súťažiaci aj motoristická verejnosť na webstránke organizátora podujatia www.rallye.sk.

Miroslav Majláth
tlačový tajomník
Mediaracing Majstrovstvá Slovenska v rally 2009


KARPACKIE – 18. Rajd Rzeszowski - informácia pre divákov a médiá

Predstavujeme KARPACKIE – 18. Rajd Rzeszowski






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri