Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Moznerovci idú opäť bojovať do Prešova

Saturday, 11. 02. 2012 - 10:51, Miroslav Majláth   

Moznerovci idú opäť bojovať do Prešova

Počas nadchádzajúcej nedele vyvrcholí v Prešove zimný seriál rally nesúci názov Liqui Moly Winter Cup. Trojkolová súťaž sa koná vždy na rovnakej trati, ktorá je umiestnená v prešovskej časti Šalgovik.


Peter Vranský;lm-winter-cup-2012-010.jpg

Už v predchádzajúcich správach sme spomínali, že Košičan Radovan Mozner v tomto medzi sezónnom čase nemá svoje stabilné súťažné vozidlo a tak v rámci seriálu Liqui Moly Winter Cup volil Rado „sériovku" v podobe Mitsubishi Lancer EVO X. Okrem vozidla v rámci už spomínanému seriálu predstavil aj ďalšiu novinku s ktorou sa budeme stretávať v priebehu nastupujúcej sezóny. Tou je meno spolujazdca, ktoré je zhodné s jazdcom a všetkým je už teraz jasné, že sa jedná o Radovho syna Radovana, ktorý mu vo vozidle už teraz číta noty.

Peter Vranský;lm-winter-cup-2012-009.jpg

„Rozhodol som sa môjmu stabilnému spolujazdcovi Petrovi Vejačkovi dať na chvíľu voľno a zasvätiť do tajov rally syna Radovana. Ten má v budúcnosti v pláne nastúpiť na moje miesto, tak ho chcem poriadne na túto úlohu pripraviť,"
vysvetľuje Rado Mozner starší. „Aby som pravdu povedal, vždy som chcel sedieť od začiatku za volantom, ale na druhej strane som rád, že to otec zobral takto osobne a chce ma do tajov rally súťaží zaškoliť osobne. Určite mi to v budúcnosti pomôže," dodal Mozner mladší.

Tibor Szabosi;co8c3133-1.jpg

Takmer celú Európu v posledných dňoch zasiahla silná vlna mínusových teplôt a záplavami snehu a samozrejme táto zima neobišla ani slovenský Prešov a tak sa dá predpokladať, že aj posledné kolo seriálu Liqui Moly Winter Cup sa bude konať na snehu a ľade. V prvých dvoch kolách síce Rado Mozner starší deklaroval, že sa s novým Mitsubishi Lancer EVO X potrebuje ešte poriadne zžiť, avšak na výsledkoch to veľmi poznať nebolo. Po jednom piatom a jednom treťom mieste Moznerovcom patrí v priebežnom poradí tretia priečka.

Tibor Szabosi;co8c2754-5.jpg

„Budem sa snažiť zajazdiť čo možno najlepšie a udržať tretiu priečku v konečnom hodnotení seriálu. Na prvé dve miesta sa už bodovo nechytáme, sú tam chalani jazdiaci na poctivých rally vozidlách. Hlavne by som bol rád, ak by bola celá rýchlostná skúška pokrytá snehom, necháme sa však prekvapiť ako to bude,"
dodal Radovan Mozner starší.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri