Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Posádka Rado Mozner - Peter Vejačka testovala novú zbraň Subaru Impreza STi N12

Tuesday, 29. 03. 2011 - 21:20, Dávid Rakuščinec   

Posádka Rado Mozner - Peter Vejačka testovala novú zbraň Subaru Impreza STi N12

Telkibanya, 29.03.2011

Po niekoľko ročnej pauze sa na trať opäť vracia staronová Košická posádka Radovan Mozner - Peter Vejačka. Majstri slovenska v triede A5 z roku 1997 sa po dlhej pauze posadia do vozidla Subaru Impreza N12 po Andrásovi Hadikovi.

Dávid Rakuščinec;img-2705-1.jpg

Rado Mozner: „Test auta dopadol nad očakávania, sme veľmi spokojný ale s autom sa potrebujeme zoznámit. Predsa som v závodnom aute dlho nesedel. A vývoj v technike sa posunul niekam úplne inam.Tešíme sa,že sa opäť môžeme zúčastniť MSR po dlhšiej pauze."

Dávid Rakuščinec;img-2816-3.jpg 

Cieľom na Eger rally je dôjsť preteky bez problémov a zohrať sa s novým autom. Berieme to ako další test. Maďarské rýchlostné skúšky su rýchle. Myslím, že sme tu naposledy štartovali s Favoritom pred päťnástimi rokmi. Posádku Mozner-Vejačka jazdiacu za Košický XIQIO Racing budeme môcť vidieť na všetkých podujatiach Majstrovstiev Slovenska v rally.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri