Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Mozner v Egri príjemne prekvapil

Wednesday, 06. 04. 2011 - 22:26, Dávid Rakuščinec   

Mozner v Egri príjemne prekvapil

Prvé podujatie automobilových súťaží MSR 2011 v maďarskom meste Eger, bolo pre Košickú posádku Radovan Mozner - Peter Vejačka neznámou. Ako už bolo spomenuté po štvorročnej prestávke s novou technikou a na neznámej rally, by sa dalo povedať asi iba: „Bude to náročné!" Príjemným prekvapením je fakt, že po tejto náročnej súťaži si posádka odniesla víťazstvo v triede 3 a v absolútnom hodnotení MSR sa umiestnili v tabuľke, na štvrtej priečke za Melichárkom.

Tibor Szabosi;co8c6477-2.jpg

Rado Mozner: „Súťaž sa nám veľmi páčila, musím povedať, že sme si mimoriadne užili preteky. S Romanom Grendelom a Máriom Csentem sme viedli kvalitný súboj. Určili sme si tempo, aby sme si udržali miesto aj istotu a aby sme neurobili nejakú chybu. Maďarské rýchlostné skúšky sú rýchle, čo sa mi páči, lebo u nás takéto chýbajú a rally je predsa o rýchlosti. Treba ísť rýchlo a držať sa vo vyjazdenej stope, ktorá je v Maďarsku iná ako u nás. S autom som bol nadmieru spokojný, fungovalo podľa očakávaní a musím poďakovať mechanikom, za perfektne odvedenú prípravu. Čo sa týka schopností auta, tak ono vie ísť rýchlo, len ja mu to zatiaľ trošku  kazím. Tým chcem povedať, že ešte potrebujeme odjazdiť kilometre, aby sme si naň zvykli. Sme spokojný s výsledkom a tešíme sa na ďalšie podujatie v Prešove."

Tibor Szabosi;co8c6211-1.jpg

Dodávame, že ďalšie podujatie MSR automobilových súťaží sa bude konať už koncom tohto mesiaca v Prešove, kde budeme môcť vidieť posádku Mozner - Vejačka, v boji o body a víťazstvo vo svojej triede.

Dávid Rakuščinec;img-3061-2.jpg

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri