Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Mladá nádej motoršportu menom Mário Gallovič

Tuesday, 18. 02. 2014 - 17:41, Zdenka Frývaldská   

Mladá nádej motoršportu menom Mário Gallovič

Na pretekoch do vrchu, no i amatérskej rally sa v minulej sezóne predstavil mladý, len 15-ročný Mário Gallovič. Na Škode Felicia a Peugeote 106 dosiahol pekné výsledky, za ktoré sa určite nemusí hanbiť. Či sa bude motoršportu venovať aj ďalej, však závisí na sponzoroch.

1394137-437097579728280-904782135-n.jpg

Od kedy sa venuješ pretekom a čo ťa k tomu priviedlo?

Pretekom sa venujem od svojich deviatich rokov. Začínal som s minikármi, ku ktorým ma priviedli p.Vladimír Palko s mojím otcom, neskôr som presedlal na motokáry a po dvoch rokoch jazdenia som začal trénovať na aute. Zúčastnil som sa niekoľkých amatérskych pretekov na Slovensku a v Maďarsku.

Ktorá disciplína sa ti páči najviac a prečo?

Najviac sa mi páči rally, ale vyskúšať treba všetko.

Tibor Szabosi;ibs4114.jpg

Koľko štartov máš za sebou, kde sa ti najviac páčilo a kde by si sa rád ukázal?

Štartoval som zatiaľ na ôsmich automobilových pretekoch a najviac sa mi páčilo na Pretekoch do vrchu na Jahodnej minulý rok. Najradšej by som sa ukázal na každom podujatí, no najviac ma určite láka Dobšinský kopec

Aké sú tvoje plány do sezóny 2014?

Moje plány do sezóny 2014 sú odjazdiť celý seriál MTE PD Cup a získať tam medzi juniormi 1.miesto. Chcel by som odjazdiť aj tri preteky do vrchu a to na Jahodnej, Dobšinej a v Ožďanoch.

Tibor Szabosi;ibs4441-2.jpg

Kto ťa v motoršporte podporuje a komu chceš za podporu poďakovať?

V motoršporte ma podporuje moja rodina, za čo sa im chcem veľmi pekne poďakovať. Vďaka patrí taktiež Maťovi Kočimu (Styllex Motorsport) za darované oblečenie na preteky a Tomášovi Ondrejovi za poskytnutú pomoc v servise. Do ďalšej sezóny by mi veľmi pomohlo hocijaké sponzorstvo. Veľká pomoc pre mňa by bolo aj 200 - 300 € na sezónu, len nech sa môžem venovať jazdeniu.

scoo

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri