Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Miro Horňák na 24 hodinovke v sedadle motokáry

Thursday, 16. 07. 2009 - 07:57, Miroslav Majláth   

Miro Horňák  na 24 hodinovke v sedadle motokáryNa víkend 4. - 5. júla 2009 dostal Miro Horňák ml. pozvanie na štart 24 hodinových pretekov motokár. Pozvanie prišlo od komentára formuly 1 televízie STV Mgr. Jána Žgravčáka, kde spoločne štartovali v tíme Fans of Le Mans /FLM/ s jasnou ambíciou - víťazstvo.




Organizátor pripravil na motokárovej dráhe v Hodoníne - Pánove skutočné, plnohodnotné 24 hodinové preteky motokár. Samotným pretekom predchádzali voľné tréningy a o poradí na štarte rozhodol kvalifikačný čas na jeden okruh.



Ako zhodnotil preteky Miro Horňák ? „Cítil som sa ako na veľkej 24 hodinovke. Presná réžia teamov pri striedaní jazdcov samozrejme aj s tankovaním paliva a nechýbali ani opravy poškodených motokár po súbojoch na trati. Chcel by som sa poďakovať organizátorom za super pripravené preteky a tak isto aj členom teamu Fans of Le Mans, v ktorom som štartoval. Skončili sme celkovo na 4. mieste ale v roku 2010 by som rád videl team Fans of Le Mans na prvom mieste v cieli. Naozaj odporúčam skúsiť si takéto preteky každému kto má srdce pre motoršport.“






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri