Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Minirally Moldava priala Revúčanom

Sunday, 06. 05. 2012 - 15:44, Zdenka Frývaldská   

Minirally Moldava priala Revúčanom

Presne 50 súťažiacich odštartovalo v sobotu ráno do tretieho podujatia seriálu Minirally Cup 2012 v Moldave. Jeho víťazom sa po zaujímavých súbojoch stala revúcka posádka Dubecký- Daník.

 

Zdenka Tamášová;img-2483-2.jpg

Letné slnečné počasie sprevádzalo v sobotu, 5.5.2012, minirally v Moldave, ktorá sa uskutočnila pod názvom 8. Moldavská autoshow Pizzeria Margerita. Jej organizátorom bol tak, ako to každoročne býva, ŠK Bodva Motoršport, tentoraz aj so spoluorganizátorom Autokrosovým klubom Revúca. Pre súťažiacich pripravili svoje známe trate na Ranči, v Aréne a na mestskom okruhu.

Zdenka Tamášová;img-2696-1.jpg

Preteky odštartovali o desiatej hodine ráno. Pre súťažiacich bolo pripravených šesť rýchlostných skúšok na troch tratiach šotolinového a asfaltového povrchu. Od úvodu si najlepšie počínal Peťo Dubecký na Subaru Impreza, ktorý preteky napokon aj vyhral. Aj keď v niektorých úsekoch mierne zvoľnil tempo, čo spôsobilo priblíženie jeho súperov, poslednú, piatu RS, vyhral. Presne tak, poslednou skúškou bola napokon piata. Dôvodom bola havária Rada Bekeča, ktorá spôsobila výpadok prúdu a mierne zdržanie. Aj keď to nevyzeralo práve najlepšie, jazdec z auta našťastie vystúpil v poriadku. Bola však veľká škoda jeho odstúpenia, pretože predvádzal naozaj skvelé výkony a držal si prvú priečku v zadokolkách. V absolútnom poradí si druhé miesto z pretekov odniesol Ladislav Szombathy a tretie Tibor Kovács.

Zdenka Tamášová;img-2980-8.jpg

Kvôli náročnosti trate a teda aj mnohým technickým problémom dorazilo do cieľa 35 jazdcov. V jednotlivých triedach sa z víťazstva tešili Michal Kantor v triede A1, Juraj Kožej v A2, Peter Dubecký v A3, Michal Chachalán v Z4 a Peter Ďurkovič v Z5. Všetkým gratulujeme a zároveň pozývame aj na štvrté kolo MRC 2012, ktoré sa uskutoční v auguste v Očovej.


zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri