Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Mini chce v roku 2012 bojovať o titul

Saturday, 16. 10. 2010 - 23:33, Katarína Ďurecová   

Mini chce v roku 2012 bojovať o titul

Mini má rozhodne veľké plány, čo sa týka WRC. Zatiaľ ešte neabsolvovali ani jednu jedinú rally, ale už vedia, že v roku 2012 by boli radi v boji o titul až do konca. „Očakávame, že budúci rok budeme konkurencieschopní, ale samozrejme, nebudeme bojovať o víťazstvo v šampionáte značiek, pretože absolvujeme iba limitovaný program. Ale dúfame, že v roku 2012 budeme bojovať o víťazstvo v šampionáte už od začiatku, nechceme byť len do počtu", hovorí o smelých plánoch Mini technický riaditeľ David Lapworth.

David Lapworth sa konkrétnejšie rozhovoril aj o budúcoročnej sezóne, kde Mini absolvuje iba obmedzený počet podnikov a opäť sú jeho vyjadrenia viac než smelé: „Očakávam, že auto bude konkurencieschopné hneď od prvej rally. Ak sa ma spýtate, že či by sme mohli budúci rok zvíťaziť moja odpoveď bude: prečo nie?"

Prodrive;mini-wrc-front.jpg

Tento týždeň má Mini naplánovaný ďalší test a za volantom by mal sedieť Kris Meeke a inak sa povráva aj o tom, že budúci rok Mini neabsolvuje iba 6 podnikov WRC, ako sa pôvodne predpokladalo, ale že ich počet sa navýši.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri