Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Memorandum o spolupráci prinesie svetové podujatia

Tuesday, 12. 03. 2024 - 19:16, Public relations   

Memorandum o spolupráci prinesie svetové podujatia

Pretekársky okruh SLOVAKIA RING, Slovenská asociácia motoristického športu a Slovenská motocyklová federácia podpísali za účasti médií memorandum o spolupráci. Jeho cieľom je vytvoriť v najbližších rokoch na Slovensku podmienky pre hosťovanie celosvetovo významných motoristických podujatí pod hlavičkou FIA a FIM, s aktívnou podporou a účasťou Slovenskej republiky.

dsc-6170.jpg

Predstavitelia jednotlivých strán dohody svojím podpisom prejavili záujem o rozšírenie, už aj tak výbornej, vzájomnej spolupráce. V minulosti tieto spolupráce priniesli na Slovensko množstvo zaujímavých motoristických podujatí svetového kalibru. Zo všetkých stoja za zmienku podujatia ako Majstrovstvá sveta cestovných automobilov FIA WTCC (neskôr FIA WTCR), vytrvalostné majstrovstvá sveta pretekov cestných motocyklov FIM EWC, medzinárodné majstrovstvá cestných motocyklov FIM ALPE ADRIA, majstrovstvá Európy ťahačov na okruhu FIA ETRC, majstrovstvá zóny strednej Európy v relykrose FIA CEZ RALLYCROSS, preteky najvyššej kategórie FIA GT1 či juniorské preteky motocyklov FIM MINI GP.

dsc-6181.jpg

Spoločným cieľom zúčastnených strán je teda uskutočniť významné svetové motoristické podujatie na Slovensku s víziou zlepšiť poznateľnosť a samotnú propagáciu Slovenskej republiky prostredníctvom motoršportu.

dsc-6186.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri