Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Melico Racing s Citroënom C4 WRC vo farbách DMACK

Sunday, 31. 03. 2013 - 12:14, Martin Trenkler   

Melico Racing s Citroënom C4 WRC vo farbách DMACK

Už iba pár dní nás delí od štartu úvodnej súťaže nového ročníka slovenského rally šampionátu, ktorý sa bude konať pod názvom "DMACK RALLY 2013 - Majstrovstvá Slovenska". Po ročnej pauze sa úvodné podujatie tohtoročného seriálu uskutoční opäť v maďarskom Egeri a medzi prihlásenými posádkami nechýba ani bratská dvojica Melico Racing teamu v zložení Jaroslav Melichárek - Erik Melichárek.

Kým v predošlých sezónach bolo neodmysliteľnou súčasťou tohto topoľčianskeho tímu červené Mitsubishi Lancer WRC, do novej sezóny prichádza Melico Racing so zmenou súťažného vozidla a pre náročné súboje na jednotlivých podujatiach v rámci domáceho šampionátu,bude mať pilot tímu Jaroslav Melichárek k dispozícii špičkový Citroën C4 WRC.

c4wrc-melico-racing.jpg

"Na výbere nového vozidla sme pracovali už od konca minulej sezóny a za ten čas sme mali na stole niekoľko zaujímavých ponúk a možností, pričom väčšinu z nich sme boli aj osobne vyskúšať. Nakoniec po dôkladnom zvážení všetkých okolností, voľba padla na "cé-štvorku". Je to úžasné auto a som veľmi rád, že s ním budeme môcť absolvovať kompletnú slovenskú sezónu," poznamenal Jaro Melichárek.

Navyše aj v tejto sezóne bude mať posádka Melico Racing teamu podporu výrobcu pneumatík DMACK, ktorý je jedným z dvoch oficiálnych dodávateľov závodných pneumatík v rámci seriálu Majstrovstiev sveta v rally.

"Sme veľmi radi, že sa nám do tohtoročného programu podarilo zaradiť a zabezpečiť našu účasť v domácom šampionáte. Naviac po troch rokoch sme chceli zmeniť súťažnú techniku a aj vďaka podpore nášho hlavného partnera, sme mohli siahnuť po Citroëne C4 WRC. Táto voľba je súčasťou spoločného projektu s výrobcom pneumatík DMACK, ktorý zahŕňa plnú továrenskú podporu našej posádky v rámci slovenského šampionátu, propagáciu značky DMACK a tiež testovanie a program vývoja novej špecifikácie asfaltovej pneumatiky," doplnil Erik Melichárek.

Ešte pred prvým ostrým štartom s novým súťažným vozidlom má posádka Melico Racing naplánované testovanie, ktorého súčasťou bude nielen voľba optimálneho nastaveniana Rally Eger, ale aj čo najlepšie zžitie sa s autom, aby už počas samotnej súťaže všetko klapalo podľa predstáv všetkých členov a fanúšikov tímu Melico Racing.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri