Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Melichárek so španielským Lancerom na Auto Show

Thursday, 22. 11. 2012 - 09:34, Daniel Mandzi   

Melichárek so španielským Lancerom na Auto Show

Jaro a Erik Melichárekovci sa iba pred pár dňami vrátili zo svetovej rally súťaže v Španielsku. Dlho sa však doma nezohrejú a už nasledujúcu sobotu sa predstavia aj domácim divákom na podujatí Auto Show Slovakia Ring 2012.

melico-e-5-1.jpg

Na toto podujatie navyše zvolili rovnaké vozidlo s akým vybojovali štvrtú priečku medzi produkčnými vozidlami na už spomínanej catalunskej rally. „Na Auto Show sme sa zúčastnili už dva krát. Páčilo sa nám a tak samozrejme nebudeme chýbať ani tento rok. Domácim divákom sa predstavíme s rovnakým vozidlom s akým sme bojovali v Španielsku, čiže Mitsubishi Lancer EVO IX z dielní Semerád Rally Teamu. Radi by sme využili na tomto podujatí aj možnosť odviezť niektorých našich partnerov, či kamarátov. Naháňať na doraz sa však určite nebudeme, ide predsa o show, radšej by sme chceli trochu zabaviť divákov poriadne širokými prejazdmi zákrut, či nejakými „kolečkami". Je to naša záverečná súťaž v tejto sezóne, tak sa chceme baviť," ozrejmil pred Auto Show plány Erik Melichárek, manažér DMACK Melico Racing Teamu.

Okrem Jara Melicháreka sa za volantom súťažného vozidla vo farbách DMACK Melico Racing Teamu na tratiach Auto Show predstaví aj Peter Jurečka s vozidlom Renault Megane RS.

melico-e-3-1.jpg

Auto Show Slovakia Ring 2012 sa bude konať už nadchádzajúcu sobotu, pričom na piatok je pre súťažiacich pripravená možnosť zajazdiť si aj na samotnom okruhu Slovakia Ring. V sobotu, to však už v rámci samotnej Auto Show bude jazda po trati, ktorá je spleťou obslužných komunikácií, ale aj samotného pretekárskeho okruhu. Štart je plánovaný na sobotu 24.11.2012 o 8:00 hodine ráno a záver podujatia bude po 16 hodine 30 minúte podvečer toho istého dňa.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri