Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Melichárek po operácii naspäť do rally

Friday, 08. 07. 2011 - 09:35, Miroslav Majláth   

Melichárek po operácii naspäť do rally

Tretia súťaž tohtoročného seriálu DMACK Tyres Rally 2011 - Majstrovstvá Slovenska, Rally Tribeč bola pre posádku Melico Racing Teamu Jara Melicháreka s Rišom Lasevičom výnimočná. V prvom rade sa konala na ich domácej pôde, v druhom sa im podarilo odviezť si z nej nielen prvé spoločné víťazstvo, ale aj plný počet bodov do hodnotenia majstrovstiev Slovenska v rally.

Tibor Szabosi;co8c6378-3.jpg

Napriek už spomínanému, historicky prvému víťazstvu Melico Racing Teamu na Slovensku, na Jara Melicháreka po súťaži nečakali dlhosiahle oslavy, ale podstatne nepríjemnejšia operácia členku. Ten odoprel poslušnosť už dávnejšie a keďže sa nedarilo doliečiť ho, bolo treba konať. Operácia dopadla našťastie dobre, napriek tomu však musel Jaro nohu poriadne dlhý čas šetriť a ani následná rehabilitácia nedovoľovala trénovať na plný výkon. Našťastie dnes je už noha doliečená a tak sa Jaro Melichárek s Richardom Lasevičom môžu opäť plne zapojiť do súťažného tempa. Stane sa tak už nadchádzajúci víkend na Beti Racing 3. Rally Lubeník. Samozrejme, rovnako ako boli diváci zvyknutí doposiaľ, aj teraz do súťaže odštartujú v spolupráci s osvedčeným Mitsubishi Lancer WRC05.

Tibor Szabosi;co8c7145-1.jpg

„Z víťazstva na domácej Rally Tribeč sme mali všetci veľkú radosť. Nebolo však času veľmi oslavovať, keďže hneď v pondelok som išiel na operáciu. Následne som samozrejme dosť dlho chodil so sádrou na nohe. Potom prišla na rad rehabilitácia, ktorá mi tiež nedovolila naplno trénovať. Dnes je už našťastie kotník plne funkčný, ale v aute som celú prestávku nesedel. Dúfam ale, že som oproti konkurencii moc nestratil a na Lubeníku budeme s Rišom vedieť podať plný výkon a opäť sa zaradiť do bojov o čo najlepší výsledok. Držte nám palce,"
ozrejmil situáciu medzi dvoma súťažami Jaro Melichárek.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri