Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Melichárek cez víkend na AutoShow Slovakia Ring

Friday, 04. 11. 2011 - 08:48, Miroslav Majláth   

Melichárek cez víkend na AutoShow Slovakia Ring

Jaroslav Melichárek, Majster Slovenskej republiky rally v triede 11 a tretí muž absolútneho poradia seriálu DMACK Tyres Rally 2011 nebude chýbať ani na štarte posledného podujatia tohtoročnej slovenskej sezóny automobilového športu.

Tibor Szabosi;1t1u2502-3.jpg

Podujatie pod názvom Auto Show Slovakia Ring 2011 odštartuje už nadchádzajúcu sobotu. Jaro Melichárek sa divákom rovnako ako v minulom roku predstaví s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX. Napriek tomu, že každé podujatie musí mať nejakého víťaza, v prípade Auto Show má Jaro jasne stanovené ciele. Tými určite nie je víťazstvo, ale zábava. Zábava nielen pre neho, ale hlavne pre divákov a partnerov, ktorý si vedľa Jara vyskúšajú ako chutí jazda v čistokrvnom rally vozidle.

Tibor Szabosi;co8c9478-5.jpg

„Som veľmi rád, že Auto Show opäť po roku odštartuje. Už pri jeho premiére v minulom roku som povedal, že to bol vynikajúci nápad zorganizovať takéto podujatie. Počas celého roka nás partneri podporujú a my im okrem poďakovania, či občerstvenia na súťaži nemáme čo ponúknuť. Tu im však môžeme v relatívne bezpečnom prostredí ukázať ako vyzerá rally z nášho pohľadu. A to je niečo, čo sme im vždy chceli predstaviť. Určite na Auto Show pretekať nebudeme, ideme sa vyslovene baviť,"
vysvetli Jaro Melichárek.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri