Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Meeke do Mini, ďalšími kandidátmi sú Gronholm a Andersson

Thursday, 02. 09. 2010 - 15:01, Katarína Ďurecová   

Meeke do Mini, ďalšími kandidátmi sú Gronholm a Andersson

Prekvapivú informáciu dnes uverejnil britský magazín Autosport, podľa ktorého zdroja Kris Meeke podpísal zmluvu s Mini pre budúci rok. Zdroj blízky Prodrivu doslovne povedal: „Zmluva s Krisom je podpísaná. David Richards (šéf Prodrivu) často hovoril o tom, že by chcel mať britského jazdca v britskom tíme a tak teda dodržal slovo."

Kris Meeke ešte pred nedávnom vyhlasoval, že jeho primárnym cieľom pre budúcu sezónu je „vyhrávať rally s Peugeotom" a tento víkend má testovať nový Citroen DS3 R3 na Rally Mont Blanc (viac tu), čo by vlastne znamenalo, že Citroenu jeho auto pre budúci rok bude testovať jazdec konkurenčného tímu.

Tibor Szabosi;co8c3009.jpg

Mini bolo spojované aj s Marcusom Gronholmom, ktorý má nové Mini Countryman WRC testovať budúci týždeň v Portugalsku a na základe toho sa rozhodnúť, či s Mini Podpíše zmluvu pre budúci rok. V prípade, že by Marcus odmietol, tak má Mini v zálohe ešte P-G Anderssona, s ktorým Mini taktiež jedná o zmluve pre rok 2011.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri